1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sommer YOGA Retreat på Samsø

Arrangør:wesselyoga.dk
Placering:Mellem-rummet, Samsø
Fra:28/6/2018 kl. 11:00
Til:1/7/2018 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:428
Sommer yoga retreaten inviterer dig til en yogaoplevelse på et smukt og stemningsfyldt retreat center, Mellem-rummet på Samsø. Du bliver forkælet med yoga, naturen i fuldt flor og med sund vegetarisk kost. Samsø´s natur er i sig selv et besøg værd og når det så kombineres med yoga, giver det rigtigt gode betingelser for, at du kommer helt ned i tempo, finder ro i krop og sjæl og du får nogle skønne og fredfyldte dage. Du kommer helt tæt på dig selv. Du kommer hjem til dig selv.

Hvem kan deltage

Retreaten er for dig, der gerne vil lægge de dagligdags gøremål til side og komme tæt på dig selv, opleve yogaens og naturens helende evner. Min intention med retreaten er at skabe et trygt rum for dig præget af nærvær og fordybelse, så du kommer hjem afslappet, afbalanceret, glad og smilende.

Denne retreat er både for dig, der er erfaren indenfor yoga, men den er også for dig, som er nybegynder. Vi byder dig varmt og kærligt velkommen til et rum med trygge rammer. Alle kan være med. Mit udgangspunkt er der, hvor du og din krop er lige nu. Undervisningen bliver altid tilpasset deltagerne.

Retreatens program og rytme:

Dagene starter med morgenyoga, åndedrætsøvelser og afspænding. Efter morgenmaden er der mulighed for at nyde Samsø på egen hånd, eller gøre lige præcis det, som du har lyst til. Du kan finde et hyggeligt sted i haven eller et lille hyggeligt hjørne i Mellem-rummet, tage en tur til stranden eller opleve den skønne natur på egen hånd enten på cykel eller på gåben.
Gennem hele opholdet bliver du forkælet med sund, vegetarisk mad med mange lokale råvarer, både om morgenen, til frokost, som du også kan få i form af en madpakke, så den kan nydes i naturen og til aften. Frugt, the, kaffe og sunde snacks i løbet af dagen.
Senere om eftermiddagen bliver du undervist i blid afstressende yoga. Du vil bevæge dig mellem meget meditative og langsomme somatiske øvelser og traditionelle restorative/genopbyggende stillinger. Dette har til formål at frigøre spændinger, som har sat sig i musklerne gennem livet, for mange i form af stress, travl hverdag og smerter. Undervisningen bliver afsluttet med dyb afspænding og en guidet meditation. Om aftenen bliver der serveret middag med hyggeligt og kærligt samvær med de andre deltagere efterfulgt af the.

Lige før sengetid tilbyder jeg Restorative Yoga og Pranayama (åndedrætsøvlser), som er valgfrit. Så er du klar til at sige godnat bagefter.

Pris og tilmelding:

Early Bird inden d. 01.04.2018: 3.900,- kroner.

Pris efter 01.04.2018. 4.300,- kroner

Under dit ophold deler du værelset med en eller to andre deltager.

Tillæg for et enkeltværelse 750,- kroner. Her er dog et begrænset antal pladser.

Tilmelding sker ved indbetaling af depositummet på 1.200 kr. inden d. 01.04.2017 eller

1.400 kr. efter d. 01.04.2017.

Restbeløbet betales senest 2 uge før retreatstart.

Transporten til og fra Samsø er ikke inkluderet i prisen.

Send mail til eva.wessel@wesselyoga.dk eller gennem webshoppen på www.wesselyoga.dk.

Dit udbytte:

Overnatning i dobbeltværelse eller enkeltværelse
15 timers yogaundervisning
Fuld forplejning
Sengetøj, håndklæder
Alt yogaudstyr til yoga undervisningen
En udflugt til et af de smukke steder på øen
Retreaten giver dig mulighed for at komme væk fra dine gøremål, opgaver og pligter. Her får du mulighed for at komme lidt dybere i din yogapraksis, mulighed for at lytte indad, finde tilbage til dig selv og bare at være fuldstændig som du er.
Det praktiske:

Der er mulighed for afhentning ved færgen ved din ankomst, hvis du har brug for det uden ekstra omkostninger.

Det er meget nemt at komme rundt på cykel på Samsø og afstandene er korte mellem byerne. De ganske få steder, hvor cyklen ikke kan komme frem, ser alligevel bedst ud i spadserefart.

Det er muligt at leje en cykel, så du kan nemt komme rundt på den smukke og grønne ø, hvor du samtidig tager hensyn til naturen.

Transport til og fra Samsø:

Mellem-rummet er beliggende 5 km fra Sælvig (færge fra Jylland) og 8 km fra Ballen (færge fra Sjælland).

Fra Sjælland sejler færgen fra Kalundborg.

Se sejltider fra Sjælland og book din billet:

http://www.faergen.dk/

Fra Jylland sejler færgen fra Hou og fra Århus.

Se sejltider fra Jylland og book din billet:

http://www.tilsamsoe.dk/ og http://www saax.dk

Tjek den aktuelle sejlplan, book din billet i god tid. Tjek om der er særtilbud, hvis I er flere der rejser/køre sammen.

Betingelser:

Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage får du det indbetalte beløb refunderet minus administrationsgebyr på 1.200 kr., vis du afmelder dig 4 uger før retreatstart. Sker afmeldingen mindre end med 4 uger før, refunderes beløbet ikke.

Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, hvis du selv er forhindret. Giv os besked i det tilfælde og informer os om personens navn og kontaktoplysninger.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Har du spørgsmål til retreatets indhold eller yogaundervisningen, så kontakt endelig Eva på mail eva.wessel@wesselyoga.dk

Jeg glæder mig til at byde dig hjertelig velkommen.

Namaste!

Eva Wessel

Læs mere og tilmeld på wesselyoga.dk

https://wesselyoga.dk/kom-taet-paa-naturen-og-dig-selv/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger