Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Magisk Sommerretreat i Moderne Spirituelt Tempel v/ Silkeborg | 27. juli - 1. august 2021

Arrangør:MUNONNE - Divine Life v/Signe og Lotte
Placering:Silkeborg, Danmark
Fra:27/7/2021 kl. 10:00
Til:1/8/2021 kl. 16:00
Antal visninger:216

Der hvor ro og nærvær får dig i kontakt med dig selv
Der hvor stilheden hersker, og tankerne falder til ro
Der hvor energien er høj, og livet er stort
Der hvor bevidstheden fylder 
Der, lige midt i naturens åndehul, finder du din sjæl
Alt sammen med hovedet i himlen og benene solidt plantet på jorden!


NÆRVÆR MED DIG SELV
 
Vi inviterer dig indenfor til en magisk sommer i kraftens og fordybelsens tegn.
 
Sommeren er tiden, hvor livet får lov at blomstre, hvor tilværelsen emmer af frugtbarhed og alting stråler af glæde. Det er tiden til at mærke kraften, der flyder fra jorden og indånde visdommen, der hvirvler i luften.
 
Det er her du finder om bagved hverdagens stress og støj og træder ind i en tidslomme med plads til at mærke livet, der strømmer igennem dig.
 
Rammerne for et livsforandrende retreat skabes i en unik kombination af meditativ yoga, transformerende meditationsteknikker og dyb personlig udvikling. Rammer der tillader dig at opleve sider af dig selv, du ikke vidste fandtes, får hver en celle i din krop til at meditere, tankerne til at falde til ro og gør mødet med dit virkelige selv muligt.
 

YOGA
 
Undervisningen bygger på Traditionel Tantra Yoga. Tantra Yoga er en videnskab, der lærer kroppen at meditere. En praksis der giver slip på sanserne og guider dig ind i dig selv.
Mange forbinder ordet Tantra med seksualitet, men Traditionel Tantra Yoga er meget mere end det, og undervisningen handler ikke om seksualitet.
 
Der er fokus på dyb indre afslapning, hvor der er masser af tid til at mærke og komme i kontakt med kroppens intuition.
At slappe af er ikke noget, du kan presse dig selv til. Dyb afslapning kommer, når du overgiver dig og accepterer, det nu der er.
 
Yoga handler ikke om præstation og dit fysiske udseende, hvor din værdi måles på, hvor smidig du er. Yoga fokuserer på dig som et helt menneske og på dit indre selv. Det har ingen betydning, om du kan få dit ben om bagved hovedet, eller om du kan nå dine tæer.
 
Det vigtigste er, at du behandler din krop med kærlighed og accepterer, den du er!

​ 
MEDITATION OG FORDYBELSE
 
Tør du tage din indre kraft hjem?
 
Gennem transformerende meditationsformer vil du styrke din indre grundsten, så du kan stå stærkere i livet og blive bedre til at tackle hverdagen med alle dens store og små udfordringer.
 
Du vil lære at tage din indre kraft hjem og omfavne dig selv som et helt menneske. For kun sådan kan du komme i forbindelse med din egen skaberkraft og frigive autentisk lykke og fred.
 
At være bevidst om hvordan du har det, er den største healing. Når du mediterer, forøges denne bevidsthed, og du kan derigennem møde dig selv med mere medfølelse og accept. Dette skaber et indre frirum, hvor glæde, taknemmelighed og nærvær automatisk vil blive en mere fundamental tilstand.
 
Dét er at leve som et frit og kraftfuldt menneske.


AYURVEDISK WALKING MASSAGE
 
Ayurvedisk Walking Massage er en effektiv massageform, der får din livsenergi til at strømme frit.
Den bygger på gammel indisk viden om kroppens struktur og er med til at afhjælpe smerter, forebygge skader og løsne op for gamle spændinger, der blokerer for at energien kan flyde frit.
 
Dette er ikke en intim massage, og hele sessionen vil forgå fuldt påklædt. Det er muligt for alle at give og modtage denne massageform, hvor det er fødderne, der bruges til at aktivere konkrete energiområder hos modtageren.
 
På dette retreat vil du lære både at give og modtage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger