Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Lær Mindfulness, Meditation, Yoga - Retreat for Begyndere på Samsø | 12. - 14. november 2021

Arrangør:MUNONNE - Simon Vittus Jasper Hansen
Placering:Tanderup, Samsø, Danmark
Fra:12/11/2021 kl. 10:00
Til:14/11/2021 kl. 14:00
Antal visninger:31

Dette retreat er lavet til begyndere, nybegyndere; og mennesker, som føler, at de gerne vil modtage ABC’en for mindfulness, yoga og meditation. Mao. kommer vi til at arbejde med grundighed og systematik gennem det mest fundamentale inden for mindfulness, yoga og meditation. Erfaringen viser nemlig, at jo mere grundigt og systematisk man gennemgår de fundamentale elementer, jo mere kan man få ud af sin yoga, mindfulness og meditation.

Retreatet er altså lavet til mennesker, som via den ovenstående undervisning, ønsker sig redskaber, som gør, at man efter retreatet har fundamentet til at fortsætte sin praksis derhjemme. 

ANDET, DU LÆRER PÅ RETREATET
På retreatet gennemgår vi den vigtigste og nye forskning i mindfulness og meditation. Og da vi har fokus på det anvendelsesorienterede, så anser vi ikke kun praksis for at være det, der foregår på puden eller på måtten. At praktisere mindfulness og meditation skal i sidste ende befrugte ens dagligdag og almindelige liv. Og vi kommer derfor til at arbejde med, hvordan man kan praktisere mindfulness og meditation ude i det almindelig liv – mens det leves. Vi kommer derfor til at arbejde med følgende emner:

- Mindful kommunikation
- Mindfulness i relationer
- Hvordan man bruger mindfulness og meditation til at opnå sine drømme


PRINCIPPER FOR DETTE RETREAT
Som mindfulness-, yoga- og meditations-underviser er det en konstant opgave at forsøge at gøre den undervisning og den pædagogik, man anvender bedre. På måder som gør, at praksis passer bedre og bedre sammen med vores almindelige liv. Vi bygger derfor retreatet op på følgende principper:

- Det skal være praktisk anvendeligt
- Videnskabelig og ikke-dogmatisk og ikke-religiøs tilgang
- Det skal kunne overføres og anvendes i hverdagen
- Uambitiøst og realistisk ift. forventninger til en selv og ens praksis
- Sammen intenderer vi at værne om en venlig og hverdags-forankrede atmosfære, som kan understøtte læringsmiljøet
- Yogaundervisningen bygger på følgende værktøjskasser: Dels den klassiske hatta yoga, som suppleres af pilates, yin- og vinyasa-yoga.
- Mindfulness-undervisningen baseres på den tilgang, som Jon Kabat-Zinn har fremlagt i MBSR-systemet. Ellers baserer undervisningen sig på de principper, som er fremlagt af Jes Bertelsen i Vækstcenter-pædagogikken.PROGRAM
FREDAG
10:30 Ankomst til Mellem-Rummet (evt. mulighed for ankomst aftenen inden; aftal med retreat-stedet)
12 Frokost
13-19 Undervisning og praksis
19 Aftensmad
20:30-21/21:30 Aftenundervisning

LØRDAG
7-8:30 Morgenpraksis
8:30 Morgenmad
9:30-13 Undervisning og praksis
13 Frokost
PAUSE
16-19 Undervisning og praksis
19 Aftensmad
20:30-21:00/21:30 Aftenundervisning

SØNDAG
6:30-8:00 Morgenpraksis
8 Morgenmad
9-13:30 Undervisning og praksis
13:30 Afrejse og frokost (Man får frisksmurte sandwiches til at tage med sig hjem)​

UNDERVISER – SIMON VITTUS JASPER HANSEN
Simon er uddannet cand.mag. i filosofi, videnskabsteori og kommunikation, fra Roskilde Universitet – med speciale i forskning i mindfulness og meditation. Han har arbejdet en årrække på Københavns Universitet som kommunikations-underviser. Siden 2012 selvstændig med mindfulness og meditation. Er derudover certificeret psykoterapeut fra en af landets 4-årige og tværministerielt godkendte psykoterapeut-uddannelser (ID Academy). Endvidere uddannet yogalærer fra uddannelser i Thailand og Danmark. Endelig uddannet mindfulness underviser i MBSR-systemet fra Århus Universitet. Simon bor til daglig på Vækstcenteret i Nørre Snede, og lever et liv – både professionelt og privat – som handler om meditation, krops-arbejde og selvudvikling. 
 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger