Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga og massage retreat v/ Silkeborg | 29. - 31. oktober 2021

Arrangør:MUNONNE - Divine Life v/Signe og Lotte
Placering:Silkeborg, Danmark
Fra:29/10/2021 kl. 08:00
Til:31/10/2021 kl. 08:00
Antal visninger:267

YOGA, MASSAGE OG MEDITATION

Træk vejret og fornem dig selv slappe af. Gå ind i dig selv, mærk din krop og forbind dig med dit virkelige jeg. Giv slip på hverdagen og overgiv dig til dit indre.

Nyd en weekend med yoga, der rører din sjæl, med massage der løsner op for spændinger, og meditation der skaber dybere forbundenhed.
 

YOGA
Undervisningen bygger på Traditionel Tantra Yoga. Tantra Yoga er en videnskab, der lærer kroppen at meditere. En praksis der giver slip på sanserne og guider dig ind i dig selv.

Mange forbinder ordet Tantra med seksualitet, men Traditionel Tantra Yoga er meget mere end det, og undervisningen handler ikke om seksualitet.

Der er fokus på dyb indre afslapning, hvor der er masser af tid til at mærke og komme i kontakt med kroppens intuition.

At slappe af er ikke noget, du kan presse dig selv til. Dyb afslapning kommer, når du overgiver dig og accepterer, det nu der er.

Yoga handler ikke om præstation og dit fysiske udseende, hvor din værdi måles på, hvor smidig du er. Yoga fokuserer på dig som et helt menneske og på dit indre selv. Det har ingen betydning, om du kan få dit ben om bagved hovedet, eller om du kan nå dine tæer.

Det vigtigste er, at du behandler din krop med kærlighed og accepterer, den du er!
 

AYURVEDISK WALKING MASSAGE
Ayurvedisk Walking Massage er en effektiv massageform, der får din livsenergi til at strømme frit.

Den bygger på gammel indisk viden om kroppens struktur og er med til at afhjælpe smerter, forebygge skader og løsne op for gamle spændinger, der blokerer for at energien kan flyde frit.

Dette er ikke en intim massage, og hele sessionen vil forgå fuldt påklædt. Det er muligt for alle at give og modtage denne massageform, hvor det er fødderne, der bruges til at aktivere konkrete energiområder hos modtageren.

På dette retreat vil du lære både at give og modtage.
 

PRANAYAMA
Pranayama er ældgamle, hellige åndedrætsteknikker, der er med til at påvirke strømmen af vores livsenergi.

Stopper du med at trække vejret i blot få minutter, vil du få en klar fornemmelse af, hvor vigtig din vejrtrækning er for dit velbefindende.

Ved at ændre dit åndedræt og tillade din vejrtrækning og livsenergi (prana) at flyde frit, vil dit indre system automatisk komme mere i balance. Dette vil bringe dig ro, give dig mere energi og du vil opleve kunsten af dyb afslapning.

Pranayama husker dig på, at hvert et åndedrag er en hyldest til livet.
 

MEDITATION
Vi vil fordybe os i effektfulde guidede meditationer, som bringer dig dyb fred og indre harmoni. Som flytter og løfter dig og får dig til at se nye sider af dig selv.

Meditation er mere end blot at slukke tankerne. Meditation er at acceptere, at du tænker og med denne accept blive i stand til at give slip på tankerne.

Det er at se dig selv som et helt væsen, at forbinde dig til din sjæl og at lytte til dit hjerte. Det er at turde se dit indre selv og anskue livet med nye øjne, og med disse øjne huske at du allerede er fuldendt.

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger