1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Join my Yin Yoga Tribe

Arrangør:Hot Yoga Denmark
Placering:Kongens Lyngby
Fra:2/10/2021 kl. 13:00
Til:6/11/2021 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:365

Hører du også til dem, der synes, at en Yin Yoga klasse på 75 min. nogle gange er alt for kort? Du bare har lyst til at fordybe dig lidt længere i hver stilling og mærke dig selv. Og har du også bare lyst til at den Savasana skal vare lidt længere inden klokken ringer og det hele er slut?

Så er dette Yin Yoga forløb lige noget for dig!

Du får 6 Yin Yoga klasser a hver 2 timer, så der er masser af tid til at du kan fordybe dig i stillingerne. Det er ikke kun blot en længere klasse. Du vil opdage, at når du praktiserer Yin Yoga regelmæssigt, vil du blive bedre til at mærke din krop og de forandringer, som yin yoga’en kan skabe, når du arbejder dig ind i kroppens bindevæv. Når kroppen begynder at lærer øvelserne, bliver det også lettere at give slip, skabe plads og give større bevægelsesfrihed i hele kroppen og du vil opleve en stor ro og balance på mange planer.

Det foregår i Hot Yoga Denmarks skønne lokaler i Kongens Lyngby 6 lørdage kl 13-15

Datoer for forløbet: 2., 9., 16., 23. og 30. oktober samt 6. november

Pris: Det koster kr. 990,- at deltage disse 6 lørdage. Forløbet købes samlet og der kan ikke købes enkelte dage.

Tilmelding og betaling: Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@hotyogadenmark.dk med overskriften ”Join my Yin Yoga Tribe”. Når du har fået bekræftelse på din reservation, skal du inden 3 dage overføre beløbet via Mobile Pay til 84122. Din plads er først sikret, når du har indbetalt beløbet. Tilmeldingen er bindende, men du er altid velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger