1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sommer yoga retreat på Bornholm | 13. - 17. august 2022

Arrangør:MUNONNE - Britt Søndergaard
Placering:Ypnasted, Bornholm, Danmark
Fra:13/8/2022 kl. 16:00
Til:17/8/2022 kl. 11:00
Antal visninger:241

Vi elsker Bornholm med øens ganske særlige energi, farver og lys i den skønne varierede natur. Igen i år skal vi bo på dette dejlige retreat sted ved kysten på en af de mere stille dele af øen tæt på randkløvespalten, der er et oplagt udflugtsmål i nærheden af hvor vi bor.
 
Vi nyder at bo hos Flemming på det hyggelige Ypnahøj retreat, som er som skabt til formålet med store skønne fællesarealer både ude og inde. Beliggende på den mere stille nordøstkyst mellem Svaneke og Gudhjem langt væk fra støj og naboer bor vi ideelt på en fin lille gård omgivet af smukke blomsterhaver og skøn dansk natur med den smukkeste havudsigt, særlig fra det dejlige yogatempel...
 
Vi dyrker yoga morgen og aften i det smukke yogatempel, hvis rammer er ideelle til gyldne stunder på yogamåtten - templet er bygget til formålet og udsigten er fantastisk. Men når vejret er til det, foregår yogaen udenfor under åben himmel på en af de mange dejlige græsplæner i Ypnahøjs store have.
 
Vi spiser altid direkte efter yoga, hvor Flemming sammen med sine assistenter står klar med henholdsvis sund yogibrunch efter morgenyoga og til aften en delikat grøn middagsret. 
 
Om morgenen starter vi blidt med meditation og pranayama inde i vores fantastiske yogatempel med en skøn havudsigt, inden vi afhængig af vejret fortsætter udenfor med et ganske særligt program med udgangspunkt i de 5 tibetanere.
 
​Om eftermiddagen dyrker vi et mere meditativt program med fokus på afslapning, smidighed og fordybelse, hvis solen skinner udenfor på græsplænen i en af husets store skønne haver - og ellers inde i den fine yoga shala.
 
I løbet af dagen plejer vi at slappe af i den skønne have eller låne/leje cykler, lave madpakker og tage på udflugt - under hele opholdet forkæles vi med sunde delikate grønne retter. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger