1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

5 dages aktiv yoga- og meditationsferie på Costa Dorada, Spanien | 12. - 16. maj 2024

Arrangør:MUNONNE - HeartYoga ved Chalotte Fruergaard
Placering:Vilanova, Catalonien, Spanien
Fra:12/5/2024 kl. 16:00
Til:16/5/2024 kl. 15:00
Antal visninger:233

En uge med yoga & meditation ved den spanske gyldne kyst

At trække sig fra hverdagen, at stoppe op, bruge sin krop og lære meditation og stilhed er en livsnødvendighed for at leve et langt og sundt liv.

Tag på yoga retreat med Chalotte for at afbalancere dit sind, styrke din krop gennem skøn yoga, vække din bevidsthed og fordybe dig gennem åndeligt samvær med dig selv. 

Jeg udvælger med omhu de steder, hvor jeg afholder mine kurser og retreats, jeg vil sikre mig at de harmonerer med mine intentioner og værdier, nemlig at give dig en oplevelse af dyb indre ro, øget kropsbevidsthed og velvære samt en oplevelse af at komme hjem til dig selv. I 16 år har jeg tilbudt yoga rereats i både Grækenland og Spanien.

Denne rejse til Spanien er en mere aktiv yoga ferie og den går til kystbyen Vilanova I la Gèltru, en by der har det hele både en Rambla, en gammel bydel, en stor hvid sandstrand med blåt vand og med strandcaféer helt ned i vandkanten. Den ligger kun 40 min. fra Barcelona langs kysten syd for Sitges en velkendt kunstnerby.

Denne Yogarejse er en mere aktiv rejse, fordi du har rig mulighed for at udforske området ud over vores timer sammen, nyde den varme sydlige sol, vandre langs kysten, udforske arkitekturen eller kaste dig i Middelhavets blå bølger. 

Du får: 
- 8 x morgen og eftermiddag Yoga og Meditation på tagterrassen eller på stranden.
- Qi Gong på stranden med lokalsamfundet.
- En organiseret fantastisk kystvandring til Sitges.
- Området byder på masser af andre muligheder såsom løb, gåture, vandsport og beachball
- Strandtid, svømning og afslapning i en af ​​de mest uspolerede strande på Costa Dorada
- En organiseret aftentur i den gamle del af byen.
- Fornyet energi, liv og et klart sind.
- Indre ro og meget mere.

 
Om morgenen mødes vi på taget i vores yoga rum, du mødes af blid musik, og mulighed for en kop te og et stykke frugt. Morgenens yoga klasse, giver dig energi, skærper dit fokus for dagen og giver dig en behagelig indre ro. Klasserne indeholder altid et drys yoga og livsfilosofi der inspirerer til en indre rejse, som du kan tage med dig ud i dagen.
 
Vores aften klasse består af langsommelighed, blide stræk, meditation og en lang afspænding. Herefter er du næsten garanteret en god og sund søvn efter et dejlig måltid spansk tapas.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger