1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Forårs retreat - Forkælelse for krop, sind og sjæl.

Arrangør:Mindfull Movement by Mabel
Placering:Hornbæk
Fra:19/4/2024 kl. 15:00
Til:21/4/2024 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:256

VELKOMMEN TIL VILLA STRAND I HORNBÆK

Tag en weekend ud af kalenderen og kom med på et forårs retreat til det natur skønne Hornbæk fra fredag d. 19. - søndag 21. april 2024.

Her kan du forkæle dig med bevægelses formerne yoga, pilates, Qi Gong samt meditation. Udover bevægelse morgen og sidst på eftermiddagen er der mulighed for en dukkert i havet, som vi har lige i baghaven.

Du kan tage med på en fælles vandretur om lørdagen til Gilleleje eller udforske området på cykel, som stilles gratis til rådighed. Du kan også forkæle dig med en god bog og ro i de skønne omgivelser.

Alt i alt en weekend med fordybelse og forkælelse og med mulighed for at gå ind og ud af fællesskabet.

Villa Strand er Hornbækhus’ lillesøster i klitterne, og her vi skal bo. Huset er ligesom hovedhuset fuld af detaljer, du kan gå på opdagelse i. Værelserne har eget bad og toilet og kan bookes som dobbelt værelse til 2 personer eller som enkelt værelse til en merpris.

 

OM WEEKENDEN

Bevægelsesformerne Hatha og yin yoga, pilates samt meditation praktiserer vi i et dejligt rum. Qigong skal vi lave nede ved vandet. Der er måtter til rådighed. Du skal selv medbringe et tæppe til afspænding / meditation. Du er velkommen til at medbringe alt dit eget udstyr.

Adresse: Skovvej 7 3100 Hornbæk

Morgen og aften måltiderne indtages i fælles spisestuen ved plankeborde på Hornbæk Hus, der ligger få minutters gang fra Villa Hus. Her bliver vores gruppe på max. 14 deltagere, en del af en større gruppe og fællesskab.

Køkkenet laver sæson betonet mad og stilen er enkel og med fokus på gode råvarer. Har du mad allergier eller hvis du kun ønsker vegetarisk kan du skrive det til mig ved tilmelding.

Der vil være te, kaffe og frugt i løbet af dagene i Villa Hus. ANKOMST OG WEEKENDENS PROGRAM:

Fredag den 19. april

Ankomst ml. kl. 15.00 - kl. 16.00
indkvartering, forfriskninger og rundvisning i området.
Kl. 16.30 mødes vi til weekendens første session - Yoga, Pilates og Qigong Kl. 19.00 - Middag
Kl. 20.30 - Aftenpraksis med Yin yoga og yoga Nidra
Kl. 22.00 Godnat

Lørdag den 20. april

kl. 07.00 - For de morgenfriske - morgensnack og en tur til eller i vandet. Kl. 7.30 - 09.00 - Vi vækker kroppen med blide pilates og yoga øvelser.
Kl. 9.00 - 10.00 Morgenmad og herefter er dagen til fri disposition. Der arrangeres en vandretur til Gilleleje og køkkenet sørger for en sandwich du kan få med på turen eller spise i huset eller området. Du kan også låne en cykel og udforske området på egen hånd eller gå en tur til Hornbæk by.

Kl. 16.30 Yoga, Qigong og meditation kl. 19.00 Middag og aften hygge

Søndag den 21. april

kl. 07.00 For de morgenfriske - morgensnack og en tur til eller i vandet. Kl. 7.30 - 09.00 - Vi vækker kroppen med Pilates og yoga øvelser.
kl. 09.00 - 10.00 Morgenmad
kl. 10.15 afrundning - Tak for denne gang 

Programmet er med forbehold for mindre ændringer. 

PRIS:

OPHOLD PÅ VILLA HUS fra d. 19. - 21. april

Alle værelser har eget toilet og bad. De har en dobbeltseng på 140 x 200 cm og kan købes som dobbelt værelse til 2 personer eller som enkelt værelse ved en merpris. Derudover: Incl. 2 x morgenmad, 2 x aftensmad - ønsker du at drikke vin til maden kan du købe det på stedet.

Kaffe, te, frugt, 1 x sandwich til frokost lørdag samt undervisning. Dobbeltværelse ved 2 personer kr. 3950 pr. person Enkeltværelse kr. 4950 pr. person

TILMELDING OG KONTAKT

Info@mabelkernn.dk og med bekræftigelse sendes faktura til betaling af depositum kr. 1500

Rest betaling 40 dage før start af retreat

Tilmeldingen er bindende og kan ikke afbestilles. Du har dog mulighed for at videregive pladsen, efter aftale med arrangøren, til en anden person.

Du er meget velkommen til at skrive: info@mabelkernn.dk eller ringe tlf. 26219036 hvis du har spørgsmål.

EKSKLUSIV I PRISEN

Transport til og fra Hornbæk Drikkevarer under aften måltiderne Forsikringer


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger