1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Weekend Retreat med Yoga, Solhilsen, Pranayama, og Meditation på Møn | 26. - 28. april 2024

Arrangør:MUNONNE - Anahata Yoga Center ved Camilla og Kåre Netterstrøm
Placering:Stege, Møn, Danmark
Fra:26/4/2024 kl. 15:00
Til:28/4/2024 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:185

På dette retreat fordyber vi os i en klassisk Solhilsen og med udgangspunkt i disse 12 asanas går vi dybere med åndedrættet, visualisering, chakraerne, beja mantras og de smukkeste 12 mantras som knytter sig til Solhilsen. Det hele kombineres med blid hatha yoga, afspænding, meditation, kirtan, chants, lækker vegansk mad og sauna ved havet.

Hatha Yoga
Yogaen er klassisk Hatha med et vekslende flow af rolige og dynamiske øvelser, spændingsfrigørende stillinger, træning af bækkenbund, koncentration, chakras, solhilsen og de klassiske stillinger m.m. Du lærer også nogle simple og effektive åndedrætsøvelser som på en blid måde skaber balance i kroppen og sindet.
I hvilepauserne mellem øvelserne falder krop og åndedræt til ro og øvelserne integreres. Alle kan være med, du arbejde ud fra hvor du er.

Pranayama - Åndedrætsøvelser
Alt ånder, træerne, dyrene, mennesket... universet ånder. Vi deler alle den sammen luft, den samme åndedræts betingelse. Åndedrættet er altid nu, du kan ikke ånde senere eller ånde tilbage. Du kan blot være med dit åndedræt i dette øjeblik, i dette sekund af livet. Så med åndedrættet strømmer livet igennem dig. Lever med dig.
Åndedrættet er et mysterium i hvilket vi lever igennem.... Åndedrættet kan bringe dig hurtig tilbage til nuet.

Når du bliver bevidst om åndedrættet og begynder at arbejde med det, har du nøglen til at fjerne spændinger og blokeringer i kroppen og energisystemet. Åndedrættet er porten ind til det autonome nervesystem og gennem kontrol af åndedrættet får du kontakt med et dybere niveau i dig selv og kan bl.a. regulere pulsen, blodtrykket, fordøjelsen og stofskiftet. Depression og lav energi, som skyldes spændinger i det ubevidste kan skrælles af lag for lag.

Yogaens åndedrætsteknikker gør dig bevidst om din energi og  hvordan du behersker den. Det er meningen med ordet Pranayama, og formålet med disse metoder.
På dette kursus vil der også være et oplæg omkring pranayama, så du får en dybere teoretisk forståelse for emnet.​

Meditation og Yoga Nidra Afspænding
Selve meditationen på kurset bliver understøttet af guidede meditationer og afspændinger, der hjælper dig med at berolige sindet, opbygge indre balance og gøre dig  i stand til at opleve mere kærlighed i dit liv og forhold til andre.

Alle kan finde glæde i meditation, men ofte står vores forventninger og vaner i vejen. På dette retreat finder du en glæde ved at vende tilbage til stilheden og kærligheden inden i dig selv. Som en vigtig forberedelse til dybere meditation laver vi hver dag dybdeafspændingen yoga nidra, Her bliver du systematisk ledt igennem forskellige oplevelser af kroppen, åndedrættet, sindet, energi, chakra og bevidsthed, der lander dig i en dyb tilstand af hvile og ubesværet væren. 

Solhilsen - Surya Namaskara
Surya betyder sol og Namaskara betyder salutation eller tilbedelse.
Solhilsen er oprindeligt ikke en del af den yogiske tradition, men er blevet taget ind som en vigtig, essentiel og integral praksis, da den kort fortalt; har en utrolig gavnlig effekt på hele kroppen og sindet.

Den løsner i leddene, styrker og strækker alle musklerne, masserer de indre organer, sætter gang i blodcirkulationen, aktiverer åndedrætssystemet, fjerner søvn, dovenskab og detoxer indre processer. I sig selv kan den udgøre en praksis, en Sadhana, som du kan fordybe dig i og gradvis tilføje nye elementer.

Vi gennemgår grundigt de 12 asanas, som symboliserer 12 aspekter af solen og deres betydning. 
Vi mærker energien og vibrationer fra de forskellig lyd stavelser og kraftord, og chanter både højt, messende, samt indvendigt i sindet (Manas)
Der sker en fin samhørighed mellem kroppen og det mentale, når vi forbinder åndedrættet med de hellige lyd klange. Vibrationerne fra mantraerne løsner spændinger, stabiliserer sindet og skaber selvkontrol og klarhed.

Solhilsen kan blive en meditation i bevægelse, når du slipper kontrollen og giver efter ind i dens energiflow, bliver det en intens og forløsende oplevelse.
Denne ene stilling tager den anden uden anstrengelser eller bevidst vilje.  Du kan nå et niveau af perfektion, hvor kroppen flyder gennem de forskellige bevægelser og lander i den rigtige position på det rigtige tidspunkt. Kom og mærk din indre sol og kraft. 

Kursusprogram
Fredag
Ankomst kl. 15.00 - 18.00 (Det er OK, hvis du først kan nå at komme til intro fra. kl. 20.00)
Yoga og Meditation kl. 18.00 - 19.00

.
Aftensmad kl 19.00 - 20.00


Introduktion kl. 20.00 – 21.00 
Chants og Meditation kl. 21.00 - 21.45

Lørdag
Yoga og Meditation kl 7.00 - 9.00

Morgenmad kl 9.00 - 10.00

Dybdeafspænding og Meditation kl 11.30 - 13.00
Frokost kl 13 - 14.00

Sauna ved Stranden kl. 14.00 - 16.00 (Frivilligt)
Medbring din neti og lær at skylle næsen 16.30 – 17.00 (frivilligt)
Yoga og Meditation kl 17.00 - 19.00

Aftensmad kl 19.00 - 20.00

Kirtan (Mantra sang), Chants, og Meditation kl. 20.30 – 21.30

Søndag
Yoga og Meditation kl 7.00 - 9.00
Morgenmad kl 9.00 - 10.00

Afrunding, Afspænding og Meditation kl 11.00 - 13
.00
Frokost 13.00 - 14.00

Sauna ved stranden
Lørdag eftermiddag er der sauna ved havet. Varmen og kulden er god for blodcirkulation og renser både vores fysiske og mentale.
En skøn måde at lande i kroppen og mærke naturens helbredende energi.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger