1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga&Spa - forårs retreat 25.- 27. april 2024

Arrangør:WESSEL YOGA
Placering:HOTEL VEJLEFJORD
Fra:25/4/2024 kl. 14:00
Til:27/4/2024 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:193

YOGA og SPA retreat på Hotel Vejlefjord 25. – 27. april 2024

SÆRLIG PRIS TIL D. 8. marts 2024!

Denne yoga og spa retreat på Hotel Vejlefjord inviterer dig til tre dages tilbagetrækning fra hverdagen, hvor du giver dig selv et åndehul i de smukkeste omgivelser for at oplade dine batterier, opleve dyb ro og healing med yoga, spa og natur. Der vil være tid til fordybelse, restitution, hygge og til dig.

I løbet af YOGA og SPA retreat på Hotel Vejlefjord vil du fylde din krop og sjæl med vinter energi, rense din krop og dit sind og lade dig op i de skønneste omgivelser. Du vil styrke din livskraft med yoga og spa, som på fantastisk vis understøtter hinanden.

I løbet af dit ophold vil du opnå dyb ro og vil føle dig grounded via yoga sessioner og spa. Du vil skabe en dybere kontakt med dig selv og din krop, åbne for energiflowet i kroppen og ikke mindst blive mere smidig og stærk både fysisk og mentalt.

Yoga undervisning:

Morgenyogaen starter blidt med at løsne de små spændinger, der har sat sig i kroppen igennem natten, samt blødgøre og varme leddene op. Efterfølgende er kroppen klar til mindfulde og meditative yogaflows, som vil vække din krop og dit system til dagens skønne spa oplevelser.

Om eftermiddagen bliver du trygt guidet igennem afstressende og langsom yoga, som vil være en blanding af blide somatiske øvelser, som hjælper med at sætte spændinger fri. Det vil give dig mulighed for at sætte farten endnu mere ned, finde roen, åndedrættet, give dig selv omsorg og du får mulighed for bare at være.

Under dit ophold har du fri adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa.

YOGA og SPA retreat inkluderer:

  • Fem skønne yogasessioner, som beskrevet af Eva Wessel
  • Fri adgang til de Termiske Bade & Thalasso Spa
  • Sauna og saunagus med udsigt over bøgeskoven
  • Fuld forplejning – stor og sund morgenbuffet, frokost – Vital Bowle i Spaen, middag med 3-retters menu inkl. drikkevarer (2 genstande – øl, vin eller sodavand)
  • To overnatninger på Hotel Vejlefjord
  • Håndklæder, morgenkåbe
  • Vand, te, kaffe og frugt i SPA

Hvad kan du forvente:

Der bliver skabt et trygt, varmt og uambitiøst rum, hvor der er plads til enhver uanset alder, køn og erfaringer med yoga.

Du kommer hjem med en blød og afslappet krop, som er fyldt med glæde, mere overskud og fornyet energi. Al yogaundervisning er tilpasset DIG, så du bliver mødt lige præcis der, hvor du og din krop er lige nu.

Læs mere om  og book YOGA og SPA retreat på Hotel Vejlefjord her.

Jeg glæder mig til at byde dig hjertelig velkommen.

Namasté,

Eva


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger