1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

SommerRetreat - Nærvær & Nydelse

Arrangør:Shanti Yoga
Placering:Esby
Fra:30/8/2024 kl. 14:00
Til:1/9/2024 kl. 12:00
Antal visninger:41

SommerRetreat på Strandgården - Nærvær og Nydelse
30. august-1. september 2024

Velkommen til en sommerweekend i nærvær og nydelse med Somatisk (sansebaseret) yoga, bevægelse og meditation.
I bevægelsen opstår muligheden for at komme tilstede i dig selv i øjeblikket, og her findes muligheden for at lade dig bevæge på både det indre og det ydre plan. Det vil ofte være en følelse af at vende “hjem”, når vi er bevidste og tilstede i bevægelse og i stilhed.

Retreatet foregår på Strandgården, Helgenæs, hvor krop og sjæl forkæles med lys og rolig indretning, sauna, lækker økologisk forplejning og tid i naturskønne omgivelser ved havet.
Sommeren åbner sanserne på fineste vis, og der er mulighed for at vi tager en del af undervisningen udendørs; i det bløde græs, mellem vilde blomster.
Derudover giver sommeren mulighed for at bade i havet, sidde om bålet, meditere på lydene af naturen.

Yoga- og meditationsundervisningen vil på retreatet i høj grad være sansebaseret, blød og feminin i sin energi.
Sansebaseret (også kaldet somatisk) yoga er yoga med udgangspunkt i DIN krop. Det handler om at respektere og møde krop og sind hvor du er lige nu og tage udgangspunkt i det. Så fremfor at “lægge en form” ned over kroppen og forsøge at få kroppen til at passe ind i den (i diverse yogastillinger fx), så tillader vi kroppen at skabe bevægelse og form indefra. Der findes altså ikke rigtige og forkerte måder at tilgå de forskellige “øvelser” på, der i mod guides du hele tiden tilbage ind i en sansning af din egen krop; Hvor mærkes der stræk, bevægelse, spænding, blødhed… er der plads til at ånde frit ind i bevægelsen eller strækket?
Altså en i-øjeblikket-relation og oplevelse af dig og din krop. Ingen forcering, kun nærvær, sansning, tilstedeværelse i øjeblikket med nydelsen som udgangspunkt. Glem alt om at det skal gøre ondt for at gøre godt! Nydelsen i bevægelsen og øjeblikket bringer dig dybere og slip af fysiske såvel som mentale og energetiske spændinger sker med større lethed.
Helt konkret arbejder vi med blide, flydende bevægelser og flows, stille restorative stillinger understøttet af puder og tæpper, afspændinger, indre øvelser/meditationer, øvelser til selvhealing og enkle blide kontaktøvelser funderet på somatic bodywork.
Helt enkelt betyder det, at vi giver krop og sind den rolige og kærlige opmærksomhed som de ofte kalder på.

Min undervisning er funderet på mine uddannelser og inspirationer fra bl.a. Blid Hatha, Restorativ Yoga, YogaSOMATICS, Somatic Groundwork, blid flow, somatic bodywork, og desuden indgår åndedrætsøvelser, afspænding og meditation som en naturlig del af undervisningen.
Jeg skræddersyr undervisningen efter de tilmeldte deltageres niveauer, så du kan være med uanset hvor meget eller lidt erfaring du har.

Læs alt om retreatet inkl program og priser på:
https://shanti-yoga.dk/events/sommerretreat2024


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger