1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Venteliste YOGAFERIE PÅ LESBOS MED KIRSTEN SLOTS

Arrangør:Kirsten Slots Yogaworkshop.dk
Placering:Grækenland, Lesbos i byen Molivos
Fra:8/7/2022 kl. 06:00
Til:15/7/2022 kl. 11:00
Antal visninger:1643

Dyrk yoga på Lesbos, en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer. Du kan glæde dig til en uge i smuk og fredfyldt natur, med yoga, gode oplevelser, trygt socialt samvær og ikke mindst... rigtig god mad. Vi bor i den maleriske middelalderby Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små tavernaer. Landskabet er grønt og storslået med bjerge og små bugte.

Overalt møder blikket skønhed og æstetik, og der er masser af hyggelige små familieejede restauranter holdt i den gamle græske stil. Her kan du få timerne til at gå med udsigt over havet, mens du nyder det udsøgte lokale køkken, som er berømt i hele Grækenland.

Du kan deltage i fællesspisning med andre fra gruppen, eller gå på opdagelse på egen hånd, når du har brug for at alenetid.  Yoga dyrker du i en sval duftende pinjelund, hvor alt ånder fred og ro.

I 2022 kan du vælge mellem 2 forskellige uger. Yogaferie eller kombinationen Yoga- og Vandreferie: 3 dage med yoga og 2 dage med vandreture. I september afholdesdesuden Euphoria festival i Molivos med yogalærere fra hele verden.

Yoga undervisningen foregår fra kl. 9.00 – 12.00 /10.00 -  13.00, under åben himmel på et højdedrag i en

duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga. Yogaferie er velegnet både for begyndere, som vil have en introduktion til yoga og for øvede, der ønsker at komme dybere ind i yoga praksis. Du får fem dage med yoga, og midt på ugen en hel fridag uden yoga undervisning.

Yoga programmet er sammensat ud fra Kirstens 35 års erfaring med yoga og alternative behandlings metoder; en god miks af Hatha, Iyengar, Yin og Mindfulness. Kirsten brænder særligt for at introducere yoga til begyndere, men du vil få meget ud af yogaferien, selvom du har mange års erfaring. Vi arbejder med fordybelse og nærvær, og det kan man blive ved med at træne. Og yoga i naturen, det er bare skønt. Yoga programmet tilrettelægges, så der tages individuelle hensyn, og du får inspiration til, hvordan du bedst kan fortsætte med yoga, når du vender hjem fra yogaferie. Læs om Kirsten her: https://www.yogaworkshop.dk/kirsten-slots

Du rejser med Spies rejser, og du kan vælge et af Spies dejlige hoteller i Molivos eller pensionatet Nassos Guesthouse. Få opdaterede priser her: https://www.yogaworkshop.dk/yogarejser/yogaferie-graekenland

Kan jeg rejse alene? Et kæmpestort JA. Yogarejsen er tilrettelagt så der er sociale aktiviteter og fælles spisninger for alle der har lyst. Hvis det er første gang du skal tage afsted på en ferie alene, får du den aller bedste start her. Dels er gruppen socialt indstillet og det er en del af konceptet at vi spiser sammen og danner venskaber på kryds og tværs. Dels er Molivos et sted, hvor man straks føler sig velkommen, fordi rstauranterne er familiedrevne, så du får nemt en snak med tjeneren eller ejeren, hvis du har begivet dig ud for at drikke en kop kaffe på egen hånd. Molivos er en lille hyggelig by, og du kan ikke undgå at støde ind i nogen fra gruppen.

Oplevelser i Molivos: Tag ud at sejle og oplev Molivos fra hav siden. Du kan tage med på snorkel og barbecue tur eller lave en aftale med den lokale fisker Stratis som laver individuel designede ture for max 4 personer.

Til solnedgangen kan du tage op til en af de små bjergbyer Vafios eller Petri, og nyde panorama udsigten over henholdsvis Molivos og Petra. Kan du lide lam, så fås det nok ikke friskere end på restauranten oppe i bjergbyen Vafios, hvor du høre fårenes klokker i aftentimen.

I Molivos er en tur op til borgen et must. Flere aftener om ugen er der koncerter med dygtige musikere fra hele Grækenland. Måske er du heldig at løbe ind i en af Molivos spændende events. Food Festival i juli, Klassisk Musik festival i august, og Euforia Festival/Yoga Festival i september.

Der er så meget dejligt at nyde i Molivos, så hvorfor ikke tage to uger, når nu du er afsted?

Jeg håber at vi ses i Molivos. Læs mere her; https://www.yogaworkshop.dk/yogarejser/yogaferie-graekenland


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: