Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 52639098

META-YOGA & MEDITATION

Arrangør:Bettinna Delfs
Placering:Kreta, Kissamos, Drapanias
Fra:8/9/2017 kl. 08:00
Til:15/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:692

META-YOGA & MEDITATION - en rejse til indre ro

 Gennem META-yoga, meditation og Qi Gong åbner vi sindet op til den indre rejse. META-sundhed er en analysemodel til at forstå kroppens sprog. I META-yoga kombinerer vi stillingerne med de følelser, som de forskellige kropsdele og led kan repræsentere, for at forstå kroppens sprog.

Du vil blive præsenteret for forskellige vejrtrækningsøvelser, visualiseringer og meditationer, for at åbne hjertet og få bedre kontakt til følelsernes sprog.

Hvorfor gør du som du gør - og ikke som du ønsker at gøre?

På workshoppen kigger vi på saboterende overbevisninger og vaner som forhindrer dig i, at være den bedste udgave af dig selv. Du får en metode til at blive mere bevidst om, hvilke følelser og overbevisninger, der forhindrer dig i at gøre, som du ønsker at gøre.

Ved hjælpe af EFT (emotionel stress frigørelse) arbejder du i løbet af ugen videre med at slippe følelser, hændelser eller person som tynger i “livets rygsæk”, så du kan sætte dig selv fri til at nå dine mål og ønsker.

Testimonials

Det kan være svært at forklare det store udbytte, som alle rejser hjem med efter blot en uge, men hør hvad Lotte fik ud af kurset på linket her, og se mange flere udtalelser på www.clubalkalineliving.com/kurser-ind-og-udland/kreta/referencer-kreta/

Hvor bor vi?

Vi bor på Trevizan som ligger ca. 40 km nordvest for Chania i smukke naturomgivelser kun 200 meter fra det græske azurblå hav, og langt fra civilisationens uro og larm. Med sine rustikke bygninger i ægte græsk stil danner Trevizan den perfekte ramme for en intens uge med fokus på krop, sind og velvære. Vi træner uforstyrret og har ro til fordybelse, da vi er de eneste gæster på Trevizan.

Hvad får du at spise?

Maden er basisk og lavet ud fra principperne i min bog, ALKALINE LIVING, en enkel guide til et sundt liv. Bogen kan købes her www.alkalineliving.dk/shop

Kan alle deltage?
Alle kan deltage, og er hver især på en individuel rejse. Dog må du ikke være medicineret med psykofarmaka. Du vil rejse hjem fredfyldt og fuld af overskud.

Pris i alt: 

  • Kr. 9.400,00 i delt dobbeltværelse
  • Kr. 11.300,00 i enkeltværelse
     

Inkl. i prisen er:

  • Fly og transfer
  • Kursus og ophold
  • Kursusmateriale
  • 7 x morgenmad
  • 6 x frokost

Betaling: 
Kursusafgiften betales til Bettinna Delfs ApS ved tilmelding på www.alkalineliving.dk  Vi videresender din tilmelding til Bravotours/Sun Tours, hvorfra du får billet og betalingsopkrævning på flybillet. Opholdet betales til Trevizan ved ankomst.

Afbestillingsbetingelser: 
Ved afmelding senest 3 måneder før afrejse, får du beløbet på kurset refunderet - minus et administrationsgebyr på kr. 1000,-. Ved senere afmelding refunderes beløbet IKKE. 
Læs flyselskabets regler for deres afmeldingspolitik. Afmelding på Trevizan bliver dækket af Bettinna Delfs ApS.

Rejsegarantifonden:
Flyrejsen sælges af Bravotours/Suntours, som er registreret med nr. 1242 i Rejsegarantifonden. Flyrejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Ønsker du mere information om kurset eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bettinna Delfs. 

Program alle dage: alkalineliving.dk/wp-content/uploads/kreta-folder-8.okt_.2016-1.pdf 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet