Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

5-dages Yogaferie 13-17/7 - Limfjordsudsigt - ferie & fordybelse - fra 2.690 kr. Rekreation, afstressning, ny energi. Alle kan deltage

Arrangør:Aarhus Yogaskole - www.yogaskolen.dk - 29101060
Placering:Mors - Limfjorden
Fra:13/7/2020 kl. 19:00
Til:17/7/2020 kl. 13:00
Antal visninger:1425

For rekreation, afstressning og ny energi.
Kurset kræver ingen forudsætninger udover lysten til at være med. Læs mere om kurset på www.yogaskolen.dk, eller kontakt os på tlf. 29 10 10 60

Stadig ledige pladser.

Priser inkl. undervisning, ophold & forplejning:      Alm. pris: 2.690, rabatpris 2.375 kr. for stud./arb.led/pens.

Reservér enkeltværelse: + 1000 kr.

Reservér værelse for 2 eller 3: Ingen merpris. 

Desuden er det muligt at bo i telt eller shelter (50 meter fra stranden med flot fjordudsigt), eller campingvogn.

I en weekend får du mulighed for at gå i dybden med yoga, afspænding, mindfulness og meditation. Og samtidig tid til at stresse af, dase, nyde naturen, få masser af ro og frisk luft, gåture, bade mm. Du er i et skønt naturområde og kan tage det helt med ro. Og samtidig er du med i en intensiv proces, fyldt med nye oplevelser. En retreat med yoga, meditation og mindfulness, en oase i en travl hverdag.
Samspillet mellem yogaens harmoniserende og afstressende øvelser for krop og sind, den enkle og velsmagende vegetar-kost der sikrer en mild detox, fraværet af medier/cafeer/butikker samt den dejlige natur muliggør en forbløffende dybtgående rekreation i løbet af bare en weekend. Lad det gerne komme an på en prøve. 
Alle kan bruge yoga, afspænding, mindfulness og meditation med et fint udbytte - kvinder, mænd, ældre og yngre. Få en praktisk og ligetil indføring i den righoldige og varierede klassiske yogatraditions dynamiske og harmoniske øvelser for krop & åndedræt, for afspænding, koncentration & meditation.

Lærere på weekenden er Laxmi & Gunnar Petersen fra Aarhus Yogaskole, der i over 30 år har undervist i Vestergade 45, 8000 Aarhus C, samt på en række feriekurser i Danmark, Sverige, Finland, Slovakiet. De sidste 10 år har vi haft over 1350 deltagere på vores feriekurser på Mors. 

Kursusstedet SUSVIND ligger på Mors med egen mindre strandsø og strand, og panoramaudsigt over Limfjorden. Stedet er nybygget i 2003 på toppen af kystskrænten, og er en moderne mindre kursusejendom. I alt kan vi være ca. 15-20 personer på kurset. Vi bor 2 eller 3 samme på værelserne, alt efter antal tilmeldte.

HVORDAN komme til SUSVIND: Kører du ikke selv henter vi gerne i Nykøbing Mors, hvortil man kan komme direkte med bus fra bla.a. Aarhus, Aalborg. København, Vejle mm, se www.rejseplanen.dk.

BUS DIREKTE KØBENHAVN - NYKØBING MORS: ca. 300 kr. (stud. 200 kr.) tur/retur. Se www.abildskou.dk (Linie888), og www.rødbillet.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger