Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga og fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Baby Massage DVD - NYHED

 

Babymassage DVD

Babymassage DVD

DKK 199 UDSALGSPRIS: DKK 100

Babymassage er til dig, der gerne vil have en glad og rolig baby.

Massagen er en hyggestund for både dig og din baby, hvor det kun drejer sig om nærvær og glæde. Den kærlige berøring giver en unik oplevelse af kontakt og nærhed med dit barn.

Den kropskontakt, baby får under massagen, stimulerer både barnets sociale, motoriske og neurologiske udvikling. Samtidig virker massagen lindrende ved mave- og søvnproblemer. For en stund ignorer du hverdagens praktiske gøremål og vier al din opmærksomhed til kontakten mellem dig selv og din baby. På den måde bliver du endnu bedre til at læse barnets signaler og det vil komme jer begge til gode i den travle barselstid. Massagen virker beroligende, stimulerer blodcirkulationen, fordøjelsen og endda immunforsvaret.

På DVD'en får du grundige og lettilgængelig instruktioner i, hvordan du kan massere dit barn. Du kan sammensætte dit eget program, så du kan bruge alt fra 5 min til ½ time - afhængig af, hvad der passer dig. Det kræver ingen særlige forudsætninger at lære at massere sin baby. Du kan anvende DVD'en fra din baby er 4 uger gammel. Det er aldrig for sent at starte med babymassage og du kan fortsætte med det sålænge I har glæde af det.

Materiale:
- Introduktion: 2 min.
- Helkropsmasssage: 33 min.
- Ben: 11 min.
- Mave: 5 min.
- Arme: 9 min.
- Ryg: 5 min.
- Ansigt: 4 min.
- Kort massage: 11 min.
- Stræk: 5 min.

I alt 85 minutters materiale + 8 siders hæfte med gode råd.

Om underviseren: Mia Rasmussen er uddannet ergoterapeut og yogalærer. Hun har en stor passion for at undervise mødre og deres babyer. Derfor har hun videreuddannet sig som baby-yogalærer hos Birth Light i London samt babymassør hos Internation Association of Infant Massage. Mia er selv mor til 4 børn, og har tidligere udgivet DVD'en "Baby Yoga".

Antal

Billig fragt.
Levering: 1-3 hverdage.