Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga og fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Flad mave efter fødslen DVD - NYHED

 

Flad mave efter fødslen (DVD)

Flad mave efter fødslen (DVD)

DKK 199 UDSALGSPRIS: DKK 100

På denne dvd guider yogalærer Laila Torsheim dig til, hvordan du sikkert, effektivt og hurtigt får en flad mave efter fødslen. Her får du hemmeligheden bag en flad mave, og lærer, hvordan du undgår de typiske fejl, man ofte begår, når maven skal trænes op efter fødslen.

Der er tre programmer på dvd'en med grundige instruktioner og billeder, der gør det let og enkelt for dig at følge med. Programmerne er designet, så der hele tiden er fremskridt i din træning. Du kan starte lige efter fødslen, og for dem, der har født for mange år siden, er her en god anledning til at komme efter mavetræningen. Det er nemlig aldrig for sent at få en stærk og flad mave.

Laila behandler på dvd'en desuden typiske spørgsmål som:

- Hvad hvis jeg har fået kejsersnit?
- Hvordan skåner jeg min bækkenbund?
- Hvad gør jeg hvis mine mavemuskler har skilt sig ad under graviditeten?

Øvelserne på dvd'en er specielt designet til at give dig hurtige og effektive resultater i forhold til blot "almindelig" mavetræning. Ved 3x15 minutters træning om ugen efter programmerne på dvd'en, kan du på rekordtid genvinde en flad og stærk mave. Resultatet er ikke bare en flot mave, men også mere energi, bedre sexliv, en smukkere holdning og mere velvære. God fornøjelse.

Antal

Billig fragt.
Levering: 1-3 hverdage.