1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sommer Yoga for fødderne - velvære for hele kroppen

Arrangør:Mere Sundhed - Helle Lyngsgaard Johansen
Placering:Nyrup, Odsherred
Fra:6/8/2022 kl. 10:30
Til:6/8/2022 kl. 13:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1005

SUNDE OG SMUKKE FØDDER

Vidste du, at en fod består af 26 knogler, 33 led og 24 muskler? Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde.

Yogaworkshoppen er for dig som har ondt i fødderne, nedsunken forfod, knyster, hælspore eller som har rygproblemer, dårlig kropsholdning, ondt i nakke/skuldre eller andre skavanker, som kommer fra dine fødder.

Fokus på velvære, fordybelse, kropsbevidsthed og indre ro i din sommerferie. Deltag i en helt speciel yogaworkshop i Odsherred, hvor du lærer dine fødders betydning for resten af kroppen.

KORREKTION AF HELE DIN HOLDNING

Brug yoga, intelligent træning og unikke øvelser til at grounde dit fundament – dine fødder. Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne og balancetræning. Du får ny viden med hjem, en afslappet krop med et lavere niveau af stresshormoner og sunde, stærke og smukke sommer fødder.

SMUKKE OMGIVELSER I SOMMERLANDET 
Pladserne blev revet væk på de sidste 3 workshops, som blev afholdt i Nordsjælland - og nu kommer den populære workshop til Odsherred. Det er tæt på Rørvig, Nykøbing Sj, Klint og Sejerøbugten, så kombinerer eventuelt workshoppen med en skøn dag eller weekend i sommerlandet.

Vi er på en gård i Nyrup, hvor vi har en stor lade helt for os selv. Der findes gratis parkering lige ved gården, hvor du også finder toilet. Vær omklædt hjemmefra i behageligt tøj, du kan bevæge dig i og medbring din egen yogamåtte og et tæppe.

Helle sørger for de specielle træningsbolde og elastikker til fødderne. Du får som bonus hele træningsprogrammet på skrift til evigt eje, så du efterfølgende kan huske alle øvelserne.

 

TILMELD & LÆS MERE:

https://meresundhed.dk/sommer-yoga-odsherred/

 

UNDERVISER
Helle Lyngsgaard Johansen er certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder, Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningerfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.


TILMELD & LÆS MERE:

https://meresundhed.dk/sommer-yoga-odsherred/

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger