1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

LEV HELT

Arrangør:Lige her - Lige nu
Placering:TORUP
Fra:20/1/2019 kl. 12:00
Til:9/6/2019 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:402

DU INVITERES HERMED PÅ EN REJSE MOD STØRRE LIVSGLÆDE OG ET MERE MENINGSFULDT LIV!

Dette kursus er til dig, som er klar til at udfolde dit potentiale. På kurset vil du få:

  • - Erkendelse af, hvad du inderst inde ønsker dig af dit liv og hvordan du kan udfolde dit potentiale.
  • - Mulighed for at forstå og slippe det, som forhindrer dig i at leve dit liv fuldt og helt.
  • - Vaner i din hverdag, som gavner dit velvære.
  • - En sundere, stærkere krop og et stærkere nærvær.
  • - Større harmoni og mere energi.
  • - Større indblik i - og kærlighed til dig selv.
  • - Støtte og inspiration til din udvikling i en tryg og kærlig gruppe.

Undervejs vil du blandt andet blive indviet i Reiki, få både praktisk og teoretisk forståelse for en stor variation af meditations-teknikker og for chakra-systemet, lære De Fem Tibetanere og meget mere.

Vi mødes 7 søndage kl.12-17 i Lige her - Lige nu's smukke og rolige lokaler på Torupvejen 156 i Torup (200 m fra Dyssekilde st. Find vej her).

Datoer: 20.januar, 17.februar, 17.marts, 14.april, 28.april, 19.maj og 9.juni.

Det er selvfølgelig bedst, at være med til alle kursusgangene, men man kan godt følge med, selvom man misser en, og det er muligt gratis at indhente det tabte ved et følgende kursus.

Læs meget mere om kurset her

Og tilmeld dig her.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER:

Ved en kombination af yogaøvelser, meditation, healing og meget mere, er jeg blevet sendt på en både spændende og udfordrende rejse. Det betyder at jeg oplever en lethed og en ukomplicerethed ved ting i tilværelsen, som tidligere har tynget mig, og frem for alt oplever jeg en kraft, en mulighed og en vilje til selv at kunne gøre en forskel.

Metta har med sin kompetente, uhøjtidelige, varme, respektfulde og ikke-dømmende undervisningsfacon givet mig forskellige redskaber til at arbejde med mig selv i forhold til fysisk og mental udvikling - og det, at det foregår på et hold, hvor man er fri til at dele og lytte det man har lyst til, er bare en ekstra bonus, som afstedkommer både gode, varme og humoristiske oplevelser.

Absolut anbefalelsesværdigt hvis du har lyst og mod på at arbejde med dig selv.      Lise

Jeg kan varmt anbefale dette kursus til dig, som går og overvejer om du skal.

Metta underviser med stor interesse og kæmpe viden indenfor meditation, healing, kost, personlig udvikling og meget mere og hun er ikke bleg for at involvere sig personligt og på den måde få gruppen af kursister godt sammenbragt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted og jeg er altid sikker på at gå derfra med endnu større viden og vilje til at kunne gøre en ændring for mig selv og mine omgivelser.

Jeg meldte mig oprindelig på kurset for at få lagt en god vane ind i hverdagen, få mediteret og finde ro. Allerede efter få gange fik jeg ført en god vane ind i livet.. Men det er kun få benævnelser af alle de gode ting, som kurset bærer med sig. Man bliver opmærksom på mange ting i livet og får et andet syn på de udfordringer, livet altid bringer helt uundgåeligt.

Alle burde stoppe op i livet en gang i mellem og unde sig en rejse til lykke med Metta :)         Maria

At have deltaget i forløbet, har været en investering i mig selv. Det har været en proces, hvor jeg er blevet mindet om nogle værdier, som jeg har manglet at få integreret i mit liv.

Igennem forløbet har jeg fået redskaberne til at få en daglig praksis med yoga, meditation, healing & et fokus på hvad der fylder mig op med velvære. Lige så vigtigt, så har jeg fået knækket koden til at komme tilbage til min daglige praksis, hvis jeg er kommet væk fra den.


Udover alle de punkter der står i beskrivelsen af forløbet, så er der også alle de emner & snakke, der opstår som en del af processen. Her er Metta nærværende, kærlig & beriger med hendes livsfilosofi & egne erfaringer. Metta er også god til at fornemme stemninger & behov og dette får deltagerne glæde, da forløbet, til en vis grad, tilpasses gruppens energi. Det har jeg oplevet som rart, idet at forløbet er blevet dynamisk & levende.


Forløbet hos Metta er lidt ligesom at få indstillet brillerne, så man begynder at se verden og én selv på en mere magisk & kærlig måde.

De kærligste anbefalinger Mette


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger