Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Efterårs Retreat - Spa og KundaliniYoga

Arrangør:Trine Holm/Prabhugian Singh
Placering:Nykøbing Sjælland/ Rørvig
Fra:18/10/2018 kl. 15:00
Til:21/10/2018 kl. 12:00
Antal visninger:237

NY PRIS! OG ALT INKL. PER PERSON

4 dage - 3 døgn!

Eget telt: 1700 kr. (før 1900 kr.)

2-3 persons værelse: 2900 kr. (førpris 3500 kr.).

Enkeltværelse: 3800 kr. (førpris 4700 kr.)

PRÆSENTATION Med varme og glæde byder jeg på et nyt og magisk efterprsretreat, hvor yogalærer Prabhugian Singh vil undervise i kundalini yoga morgen og aften med undertemaet LET GO - Giv slip… - også er en smuk metafor på årstidens løvfald.

Retreatet foregår i Østerlyng, 4 km. Fra Rørvig (kun 1 time fra København) i et unikt arkitekttegnet træhus, med gulv til loft vinduer, så man kan mærke og opleve naturen og årstidens skiften udenfor. Fra hovedhuset går man på terrasser og gangbro hen til anneks, meditationsrum og den brændeopvarmede udendørs spa. Vi glæder os til at du kommer og nyder efteråret, stilheden, luften, latteren og nærværet med os!

TORSDAG Ankomst fra kl. 15.00, hvor du vil få en dejlig kop te/ kaffe og et eftermiddagsmåltid. Yoga kl. 17.00, efterfulgt af lækker aftensmad og udendørs spa under stjernerne.

FREDAG OG LØRDAG Super-smoothie til at starte dagen på kl. 8.00 Yoga kl. 8.30. Stor og varieret luksusbrunch Kl.10.30 Kl. 15.00 te/kaffe og et eftermiddagsmåltid. Kl. 17.00 Yoga Kl. 19.00 aftensmad og spa - eller måske et lille lejrbål? Mellem brunch og eftermiddagsmåltid lørdag og søndag er der god tid til at sidde i havens mange hyggekroge, dyrke stilheden i meditationsrummet, tage på vandretur i fuglereservatet, cykle et smut til stranden, besøge hyggelige gårdbutikker, booke en healing eller massage.

SØNDAG Samme program som fredag indtil check ud kl. 12.00

Tilmelding

Send en mail til: Trine.holm@pc.dk eller ring på 20205888 for at tilmelde dig eller stille spm. Din reservation er endeligt bekræftet når du efterfølgende har overført det fulde beløb på mobilepay på tlf. nr. 20205888 (Trine Holm). Husk at anføre navn.

Praktisk info

Tag tøj med til udendørs yoga, da vi så vidt muligt vil nyde yogaen udenfor om morgenen. Der er dyner og hovedpuder. Linned skal selv medbringes eller kan lejes for 100 kr. i alt. Har du ikke bil, kan vi nok arrangere at hente dig på Nykøbing Sjælland station. Plads til 10-12 gæster plus personale.

Om Yogalæreren

 Prabhugian er certificeret kundalini yogalærer på level 1 og 2 og han er Danmarks eneste kundalini yogaterapeut. Herudover er han reiki healer, regressions-terapeut og håndlæser. Han taler flydende dansk, engelsk (og spansk!). Vil du vide mere om kundalini yoga, så skriv til ham på FB Prabhugian Singh

Efterårsknus - Trine Holm, Værtinde, livsnyder, sommerhusejer og madmor

PS du kan se flere billeder her: https://abnb.me/8TXMHVSNXP

Du kan også læse mere på facebook, søg under: efterårs retreat - spa og kundalini yoga.

Om maden

Maden er sanselig, sund og overvejende grøn - og smager bare virkelig godt. Det meste er økologisk. Til aftensmad er der 2-3 retter. Man kan købe øl/vin til fornuftig pris. Her kan du læse, hvad vi får til BRUNCH: Græsk yoghurt m. diverse crunch, korn og frugter * Blødkogt æg og ristet rugbrød * Salater * Skinke og pølse m. Trines semidried tomater 3 slags oste m. rødløgsrelish * Hjemmelavet nutella Krydret æblesmør blomme-valnøddesyltetøj af havens frugter * Morgenbrød, smør * Amerikanske pandekager med æblesirup * Juicer Te/ Kaffe Isvand m. agurk


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger