1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

VINTERRETREAT

Arrangør:Prana Retreats
Placering:Knebel, Helgenæs
Fra:7/12/2018 kl. 16:00
Til:9/12/2018 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:718

VINTERRETREAT

Start din vinter med dette retreat, hvor vi sammen går i hi og vender blikket ind ad. Vinteren kan føles tung og kold, men vi kan selv kultivere varme, lys og lethed i vores krop. Gennem yoga, mindfulness og coaching får du de bedste redskaber til at komme igennem vinteren. Giv dig selv en weekend i naturskønne omgivelser med plads til at reflektere over året der er gået og skabe visioner for det kommende år. Noget af weekenden vil vi invitere til stilhed, for at skabe rum i sindet til at mærke efter. Stilheden kan være intenst, men har et stort potentiale til at understøtte den selvreflekterende praksis. I vil nænsomt blive guidet ind og ud af stilheden. Der serveres nærende vegetarisk mad, udrensende juicer og varmende vinterdrikke. Der tænkt over hver en detalje, for at du kan få de bedste rammer for at udforske dine ressourcer og give dig selv din fulde opmærksomhed.

Retreatet finder sted på det smukke Strandgaarden, tæt ved vandet og omgivet af Helgenæs’ magiske natur. Retreatet er for alle og det kræver ingen forkundskab til undervisningen.

OM PRANA RETREATS

Vi er to søstre og en niece der står bag Prana Retreats. Udover vores familiære bånd, har vi i mange år kunne mærke en forbindelse og en fælles drøm om at inspirere andre til at skabe mere ro, plads og glæde i tilværelsen. Derfor er vi gået sammen og tilbyder retreats til dig der har brug for en pause fra hverdagen. Weekender hvor du guides igennem yoga, mindfulness og coaching sessioner, nyder grøn mad i naturskønne omgivelser, og måske finder roen gennem stilhed. Prana betyder livsenergi og vores håb er at du efter en weekend med os, kan mærke lidt mere overskud på pranakontoen.

OM UNDERVISERNE

- Susanne Konnerup -

MBSR- lærer uddannet fra Dansk Center for Mindfulness på Aarhus Universitet, Sundhedsfaglig Supervisor, Master i organisationsetik, underviser og ledende sygeplejerske.

- Liva Nitschke Duer - 

Berejst yogainstruktør med uddannelsesbaggrund i Nepal, passioneret vegetarkok, tvillingemor og fysioterapeut studerende.

- Anna Marie Nitschke -

Certificeret life- og businesscoach ved Sofia Manning, healer og sygeplejerske.

Læs mere om stedet på www.strandgaardenretreat.dk

PRIS: 3200,-

EARLY BIRD (før 10. oktober): 2800,- Prisen er for indlogering i dobbeltværelse.

Tillæg for enkeltværelse: 500,-

TILMELDING

For mere info eller tilmelding skriv til info@pranaretreats.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger