1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Stress af i Thy – yoga, natur og stilhed sidste weekend i oktober

Arrangør:Kristella Høst Normark og Skibsted Yoga
Placering:Hurup Thy
Fra:27/10/2018 kl. 09:00
Til:28/10/2018 kl. 12:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:859

Stress af i Thy – yoga, natur og stilhed sidste weekend i oktober

Trænger du til hvile og restitution? Er du stresset? Vil du gerne gøre noget ved det?

Den sidste weekend i oktober afholder vi et retreat med intentionen om at få dig helt ned i gear på en varm og uhøjtidelig måde. Vi gearer ned, renser krop og sind og inviterer ny energi ind med Kundalini og Yin Yoga, meditation og gong og tid i naturen. Det bliver jordnært og vandnært – der bliver tid til at sove og være stille. Både mænd og kvinder er velkomne!

På retreatet arbejder vi med at forstå, hvorfor det er så væsentligt for mennesket at ’holde vinter’. Vi er ikke evighedsmaskiner, der bare kan køre i samme gear året rundt, men vi arbejder ofte som om, at det er tilfældet. Som al anden natur har vi også behov for at geare helt ned – gå i hi og lade op til foråret. Vi har derfor 2 morgen workshops om nervesystemet, der for mange mennesker permanent står i alarmberedskab. På workshopsene bruger vi yoga og afspænding til at finde slukknappen, så du i løbet af retreatet kommer ned i gear – og forhåbentlig får redskaber med dig hjem i hverdagen, der hjælper dig til at gå i hi, når du har brug for det.

Retreatet afholdes i de skønneste rammer i Thy – på en mindre herregård, der ligger midt i et kuperet istidslandskab lige ved fjorden.

Du bliver indkvarteret i lyse værelser med fjordudsigt. Al maden på retreatet er lavet fra bunden.

Pris for hele herligheden er 1750 kr. per person.

Der er mulighed for at tage toget til Ydby Station, der ligger 3 km. gården. Der kan arrangeres transport efter behov. Ønsker du at overnatte natten til lørdag kan dette lade sig gøre for 375 kr. inklusiv morgenmad.

Undervisere: Kristella Høst Normark, psykoterapeut og yogalærer & Karen Louise Erichsen, yoga- og gonglærer og cand.mag.

Læs hele programmet eller tilmeld dig her. 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger