1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

"Profetiernes Rejse og høje himmelstrøg " – Patmos Grækenlands hellige ø

Arrangør:Den Gyldne Sol ved Ilse Johannesen og Johanna Shanti
Placering:Skala, Patmos, Grækenland
Fra:1/9/2019 kl. 08:00
Til:7/9/2019 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:608

Kom til denne hellige ø, som er stedet hvor Apostlen Johannes kanaliserede ”Johannes Åbenbaringen”.
Her er energien høj og profetierne hænger praktisk talt i luften.

Der vil være masser af kanaliseringer, profetier og stærk energi hele ugen. Ny tids energi vil selvfølgelig gennemstrømme det hele, og du vil også selv få mulighed for at åbne op for inspirationer og profetier til dig selv.

Vi lader den ældgamle gyldne visdom der ligger skjult i klipperne strømme os i møde og give os et fantastisk boost af jordens gyldne og hellige lys.

Vi besøger grotten, hvor Johannes boede og hvor han modtog Johannes Åbenbaringen og vi vandrer op til profeten Elias, hans kirke på toppen af det højeste bjerg på Patmos, med fantastisk energi og udsigt.

Ad små gedestier kommer vi til en fantastisk strand med høj energi, hvor vi kontakter stjerne- og spiralenergierne og gennem den høje indstrømning, mærker vi vores individuelle kontakt dertil.
Ved hjælp af syngeskåle og personlige mandalaer styrker vi kontakten til vores højere Guddommelige struktur.

Vi besøger øens stolthed, det gamle munkekloster, bygget til ære for Johannes, med den lille kirke med søjler fra gudinden Dianas tempel fra år 400 BC.

Vi lader en “dåb” være tegnet på dit nye liv – det liv hvor du lever mere i tråd med dig selv og din højere bevidsthed. Præcis som da Johannes døbte og indviede øen beboere for mere end 2000 år siden.

Der vil også være mulighed for på egen hånd at opleve øen og de forskellige strande, tavernaer og små fine kirker der er alle vegne.

I løbet af ugen vil der også være mulighed for at bestille tid til separate personlige sessioner (SoulRelease, kanalisering m mestre/engle, healing og clairvoyance) hos enten Ilse Johannesen eller Johanna Shanti  –  Dette bestilles og betales separat.

Selve programmet forløber over 7 dage og afholdes af både Ilse Johannesen og Johanna Shanti Åberg. Vi begge har rejst dertil igennem 16 år, og med vores store erfaring og kendskab til området, vil vi repræsentere energien under hele forløbet. Vi håber, at du synes at programmet er ligeså spændende som vi selv gør og vi glæder os rigtig meget til at have dig med.
 

Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding: www.munonne.dk/dgs-patmos-september-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger