1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogarejse til Zanzibar

Arrangør:Prana-Yoga og Rickshaw Tours & Travel
Placering:Aalborg
Fra:8/11/2019 kl. 18:15
Til:17/11/2019 kl. 17:45
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:908
Trænger du til at gøre noget godt for DIG? Så træk stikket og lad batterierne op i smukkeste rammer, hvor du forkæler dig selv med intensiv yoga, sund kost og afslapning ved Zanzibars azurblå kyst m. yogalærer Britt Ziwes.

Grib muligheden for at komme i dit livs bedste yoga-form. Du bliver stærkere, smidigere, gladere og sundere med ro og balance i krop og sind. Rickshaws yogaretreatbooster din fysik og dit mentale velvære samt kickstarter en sund livsstil gennem 8 dages skøn intensiv yoga og mindfulness. Målet er, at du kommer hjem med plus på energikontoen klar til at fortsætte den sunde livsstil under danske himmelstrøg.

Du vil opleve et miks af Hatha Yoga og Vinyasa Flow Yoga, samt lange, dybe stræk og åndedrætsøvelser, som smelter spændinger og stress væk. Alle niveauer tilgodeses og du er velkommen, også selvom du aldrig har prøvet yoga før.

Britt er 44 år og har mere end 15 års undervisningserfaring. Med sin varme, humor og omsorg favner hun alle, både begyndere og øvede. Britt underviser i Hatha-Flow, og vil i løbet af rejsen introducere dig for de fleste af yogaens principper dvs. åndedrætsøvelser, mindfulness og andre redskaber til, hvordan du kan reducere stress og spændinger.

Vi bor på et eksklusivt 4-stjernet yoga-resort beliggende i Nungwi-området på øens nordlige del. Resortet har en vidunderlig have, en dejlig pool samt en privat strand med strandbar. Det ligger i smukke og rolige omgivelser. Værelserne er komfortable og smagfuldt indrettet og personalet står klar til at forkæle dig. Der serveres frisk og lækker vegetarisk kost. Den sunde kost og de afstressende omgivelser understøtter din yoga-praksis og detoxer dig kropsligt og mentalt.


Læs mere om rejsen på rickshawtravels.dk eller ring på 6075 6075 for praktisk info om rejsen.

Kontakt yogalærer Britt Ziwes på 2786 4519 for yoga-relaterede spørgsmål.

Deltag i vores gratis rejseforedrag i Trillium i Aalborg d. 6/3, 24/4 eller 8/5 kl. 19.30. Tilmelding på rickshawtravels.dk

Namaste, Britt og Team Rickshaw

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger