1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

12 dages luksus yoga retreat i Goa, Indien

Arrangør:MUNONNE - Niyama Yogacenter ved Malika Lazib Baladi
Placering:Goa, Indien
Fra:6/1/2020 kl. 08:00
Til:17/1/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:2185

Har du lyst til at tage på en unik yogaferie til Nord Goa i Indien med 2 danske fuldt ud passionerede yogalærere hvor der er sat fokus på dig, på ayurvedaen - på 2 gange daglig yoga klasser / Restorativ Yoga Yin samt Blid Hatha yoga - hvor du bor på et lækkert og smukt sted med alle ønskværdige facilliter - Pool - Ayurvedisk massagerum og massører og hvor vi har vores egen skønne svale yoga shala og en restaurant der serverer smagfuld og fantastisk mad! Ja, så er denne tur helt sikkert noget for dig.

Vi er 2 danske dedikerede yogalærere, som til daglig driver og underviser for NIYAMA YOGA i Frederikssund og som har holdt Retreat i Himalaya Yoga Valley før med stor succes, mener, at have fundet det bedste sted til den form for yogarejse, som vi ønsker at udbyde.- Himalaya Yoga Valley ligger ved Mandreem i Goa - og vi synes at det er et sanseligt og trygt sted at være.
Himalaya Yoga Valley Centre har lidt over ti års erfaring med at modtage yoga elever fra hele verden og vi vil sammen med personalet på stedet gøre hvad vi kan, for at du kan få en uforglemmelig rejse, der er tryg, sund og fuld af forkælelse og fantastiske oplevelser.

Du får mulighed for at mærke og sanse hvad varme, yoga, Mindfulness og Ayurveda kan gøre for dig.

Du får stunder, hvor du i ro og mag kan være helt dig selv og genoplade dine batterier, hvilket også giver dig mulighed for en dybere praksis i yogaens hjemland.

Vores Ayurvediske læge kommer og holder foredrag på stedet og de private konsultationer sker også på Himalaya Yoga Valley - Stedet har også egen massage rum samt massage terapeuter og de vil være tilknyttet vores gruppe.

På denne rejse har vi besluttet os for at kun at tage 10 deltagere med. Vi i elsker nemlig at have fokus på og give masser af plads til den individuelle krop.

Med 10 deltagere er der tid til af luksus, tid til det dvæle, i afspænding i nuet og tid til at nydelse både på Yogamåtten og når der skal bestilles massager m.m​. 

Inden afrejse mødes vi i Niyama Yoga med yderligere information om turen og med mulighed for at få svar på diverse spørgsmål. 

 

Se mere på: www.munonne.dk/mlb-goa-januar-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger