1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Meditationskursus: Ind i meditationens verden

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:KBH
Fra:24/4/2019 kl. 19:15
Til:5/6/2019 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:318
Meditation handler om at være til stede i livet med fokus, overskud og glæde. Vi ved alle, hvordan det kan være udfordrende, når vi bliver for travle, og hverdagen føles hektisk og er fuld af indtryk. Gennem meditation træner du at være til stede i nuet og slippe tankemylder og to do-lister for en stund. Det er et fantastisk værktøj til at forebygge og mindske stress i livet, få bedre koncentration, øget kreativitet og en oplevelse af indre ro og nærvær. At meditere betyder samtidig at være på sin egen personlige rejse. Mange oplever, at meditation ofte påvirker deres udviklingsvej og deres liv på en dybtgående måde.

På dette kursus lærer du, hvordan du kan bruge meditation i din hverdag, og du kommer godt i gang (eller kommer godt videre) med at meditere derhjemme. Du får en grundlæggende introduktion til, hvad meditation er, hvad formålet og fordelene er samt en praktisk guide til, hvordan du bedst får etableret en fast meditationsrutine. Derudover laver vi praktiske øvelser og mediterer sammen. Alle meditationer er guidede, så det kræver intet forudgående kendskab til meditation at deltage.

Ud over øvelserne på kurset vil der hver gang være forslag til hjemmeopgaver, så du selv kan øve dig mellem kursusgangene. Derfor er det en god ide at afsætte minimum 15 minutter om dagen under hele forløbet.

Kurset er for:

- Dig, der ønsker en grundlæggende introduktion til meditation
- Dig, der trænger til et frirum i hverdagen, hvor du kan vende blikket indad og bare være og opleve frem for at præstere og være effektiv
- Dig, der ønsker at træne din mentale muskel til større fokus og overblik
- Dig, der ind imellem føler dig stresset og oplever tankemylder

Kurset er åbent for alle. Det er meget oplagt til begyndere og til dig, der har snuset lidt til meditation og mindfulness tidligere. Det kan også være, at du tidligere har mediteret, men trænger til at få sat skub i dine meditationer igen.

Kurset ligger fem onsdage kl. 19.15 til ca. 20.45/21.00. Vi mødes følgende onsdage: 24. april, 1. maj, (pause 8. maj), 15. maj, (pause 22. maj), 29. maj og 5. juni. Vi skal være på Ingemanssvej 3C i et fredeligt og superdejligt yogacenter.

Meld dig til på christina@christinahernvig.com. Din tilmelding er bindende. Du er velkommen til at sende en anden, hvis du bliver forhindret. Husk at skrive dit mobilnummer i tilmeldingen. Prisen er 1.450 kroner, som du kan indbetale på bankkonto 5471 1699107. Du er velkommen til at betale i flere rater, hvis det passer dig bedst. Bare giv mig besked.

Du er meget velkommen til at invitere en veninde eller kollega med. Eller kom med dig selv. Det er helt op til dig.

Kærlig hilsen
Christina Hernvig

https://www.facebook.com/Christina-Hernvig-78576720455/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger