1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ayurveda- og yoga retreat med Annette Tzfanya, Kovalam Beach, Kerala, Indien

Arrangør:MUNONNE - Grace Tours
Placering:Kovalam Beach, Kerala, Indien
Fra:23/11/2019 kl. 08:00
Til:8/12/2019 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:637

Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Din ayurveda står Dr. Unni for på Agastyaa og Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation. Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit individuelle niveau.
 
Hver dag modtager du skønne, revitaliserende ayurvediske behandlinger på Dr. Unnis klinik Agastyaa, og med 13 dages behandlinger er du godt på vej mod mere ro og balance.
 
Giv slip, slap af og nyd livet er kodeordene for denne rejse
På denne rejse får du mulighed for at lægge alle hverdagens bekymringer fra dig og kun koncentrere dig om at pleje og forkæle din krop og dit sind. Ud over de daglige ayurvediske behandlinger, som tilpasses efter hver enkelt af Agystyaa’s dygtige læger og terapeuter, får du både mediteret og lavet yoga. Alle kan være med til yoga, uanset form eller alder. Annette tager hensyn til hvor du er i dit liv og hvor du er i forholdet til yoga.
Alt hvad du behøver at møde op med, er en krop og lysten til at opleve.  

Hvem kommer med på sådan en rejse – og skal jeg sidde i rundkreds med dem hver dag?
Typisk har vi mange forskellige, skønne slags mennesker med på vores rejser. Vi byder alle velkomne, der har lyst til at fordybe sig i sig selv, yoga og ayurveda. Du behøver ingen andre forudsætninger end en krop. Du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at involvere dig. Du må hjertens gerne være frontløber på fællesspisning hver aften, ligesom du lige så gerne må hygge med dig selv og bare møde op til gruppeundervisningen og din personlige behandling.
 
Samværet med de andre i gruppen er berigende under forløbet, og der bliver altid knyttet nogle gode bånd og nye venskaber. Erfaringen viser, at det for mange også er rart, at der er en vejleder, man kan henvende sig til. Én, som har et godt kendskab til yoga og ayurveda. Når man arbejder med sig selv, dukker der uvægerligt ting op, som indimellem kan opleves lidt voldsomt, og det kan være rart at vende det med en som kender til processerne.

 

Se mere på: www.munonne.dk/gt-indien-annette-nov-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger