Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Atma Kriya Yoga Weekend Kursus Retreat på Anahata Yoga Center på Møn | 11. - 13. december 2020

Arrangør:MUNONNE - Anahata Yoga Center ved Camilla og Kåre Netterstrøm
Placering:Stege, Møn, Danmark
Fra:11/12/2020 kl. 15:00
Til:13/12/2020 kl. 16:00
Antal visninger:660

En weekend hvor du lærer Atma Kriya Yoga på et intensivt kursus, med teori, praksis og masser at gå videre med derhjemme.

Atma Kriya Yoga
Er ikke så meget en fysisk workout, men derimod en komplet sammensat praksis, som udover centrale fysiske yogaøvelser også inkluderer meditationsteknikker, åndedrætsøvelser og energetiske øvelser.
Disse er sammensat til at rense nervesystemet, berolige sindet, bremse aldringsprocessen, balancere hormoner, øge vores energi og bringe vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.
 
Handling med sjælens bevidsthed
Teknikkerne er i deres natur enkle nok til at begyndere kan være med, og har samtidig potentiale nok til at tage selv de mest erfarne inden for yoga og meditation til nye dybder af bevidsthed og erkendelse. 

Atma Kriya Yoga er handling med kærlighed. Hver Kriya teknik repræsenterer et aspekt af den menneskelige natur, sætter den i relation til vores spirituelle praksis, og åbner for en dybere kontakt med den guddommelige kærlighed, glæde og fred, vi alle bærer i hjertet. Efterhånden vækkes Guddommelig Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er.
 
Paramahamsa Vishwananda modtog Atma Kriya Yogaen fra sin Mester Mahavatar Babaji og har givet den videre til en række lærere som underviser i denne Kriya.
 
Atma Kriya Yoga består af:
Japa – Recitering af et oprindeligt sanskrit mantra som tuner hele dit væsen ind i dets stærkeste vibration, så de guddommelige kvaliteter vækkes. 
- Meditations teknikker – Koncentration og fokus hjælper dig med at bringe opmærksom ind i dine daglige handlinger, så du kan trancendere dualiteten i den menneskelige eksistens.
- Lyd yoga – At lytte til symfonien af indre mystiske lyde som stammer fra dit hjerte chakra og som styrker din intuition.
- OM Chanting – En gruppe praksis der genererer harmoni og fred for dig selv, andre og i dit miljø omkring dig.
- Pranayama (Åndedrætsøvelser) – At observere og kontrollere dit åndedræt fremmer en fysisk og energetisk balance.
- Asanas – Fem fysiske yoga stillinger som understøtter din meditations praksis, booster dit immun forsvar og forbedre din fysiske vitalitet.
- Mudras – Krops og hånd yoga justere din krops energi.
- Main Kriya – Denne chakra meditation hæver din bevidsthed og forener krop og sjæl.
- Beskyttende skjold – Når du hæver viberationen i dine energicenter, beskyttes du imod negativitet, så det guddommelige lys kan skinne igennem.
- 9 Former for Bhakti – Hver teknik kultiverer en form af Bhakti - kærlighedsrelationen til det guddommelige - og bringer dig tættere på fuld realisering


Mere om kurset
Det er et intensivt kursus med meget undervisning: en blanding af teori, læring og praksis af teknikker som har en helt unik spirituel dybde. Undervisningen er obligatorisk på dette kursus, så du kan ikke springe klasser over. 
 
Kurset afsluttes med en indvielse (Shaktipat) som gør, at man får det maksimale ud af hver øvelse på alle planer.
Der følger en meget udførlig og stor manual med billeder, beskrivelser og masser af inspiration.

Anden undervisning på kurset:
Der er Hatha Yoga om morgenen som forbereder kroppen godt til Atma Kriya Yoga.
Desuden vil vi synge kirtans (Mantra sang) om aftenen
 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger