1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ayurvedisk luksus retreat med yoga på Devaaya, Indien

Arrangør:MUNONNE - Yoga Being v/Kirsten Slots
Placering:Divar Island, Goa, Indien
Fra:15/2/2020 kl. 08:00
Til:29/2/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:736

Drømmer du om at få et afbræk fra vinterens kulde og starte 2020 med fornyet energi, så rejs med Kirsten Slots til Goa og oplev hvad intensiv ayurvedisk behandling kan gøre for din krop og sjæl. Kombinationen af yoga og ayurveda er en sand vitamin indsprøjtning. Kom hjem og føl dig mindst 10 år yngre. MINDST…

Kirsten har rejst i Indien siden 1996 og har udvalgt Devaaya som sit favorit ayurvediske retreat center. Der er grønt lys for kvaliteten af såvel konsultationerne af deres ayurvediske læger og de ayurvediske behandlinger, samt af maden og, indkvartering, service, imødekommenhed, tryghed, æstetik og hygiejne. Læg dertil at vi bor på den naturskønne og fredfyldte Divar Island i Goas Backwaters.

Oplev freden i Goas Backwaters
Det ayurvediske retreat center Devaaya på Divar Island ligger midt i Goa, tæt på den hyggelige hovedstad Panjim og kun 45 min fra lufthavnen. Vi sejler over til øen fra Old Goa, den gamle hovedstad fra kolonitiden, som er kendt for Asiens største kirker, og et væld af kultur og musik festivaler. Devaaya ligger for enden af en lille landsbyvej omgivet af rismarker, små landbrug, et lille færgeleje og det lokale tempel. Her oplever du en fred og ro som står i stærk kontrast til charterferie områderne i Goa. Sid og kig på når fiskerne sætter net ud og bønderne driver vandbøflerne på græs. Samtidig kan du nyde luksus på Devaayas område, hvor du kan solbade ved poolen og nyde den veltilberedte mad i lækre omgivelser.  

Opholdet er centreret om den ayurvedisk levevis
På førstedagen får du konsultation af Devaayas dygtige læger. Ud fra blandt andet puls diagnose bliver din ayurvediske 'type' bestemt, eventuel ubalance bliver konstateret og derefter bliver dit behandlings forløb og evt diæt tilrettelagt. I løbet af de to uger konsulterer du jævnligt lægen og behandlingerne justeres løbende. Et typisk behandlings forløb består af en helkrops olie massage (abhyanga) om formiddagen og en individuelt  tilpasset behandling om eftermiddagen. Du vil få tilbudt muligheden for et individuelt detox forløb, hvis du ønsker det og din krop er parat til det, dette afgøres af den ayurvediske læge.
Kosten er vegetarisk, meget varieret og lækker, og der severes te men ikke kaffe.

 

Se mere på: www.munonne.dk/ks-devaaya-februar-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger