2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Blid yoga og selvudvikling i Portugal

Arrangør:Indre ro
Placering:Portugal
Fra:29/5/2021 kl. 08:00
Til:5/6/2021 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1069

8 dage på The Lodge, Portugal maj-juni 2020 

Tag på en personlig rejse og et selvudviklende retreat i skønne Portugal og fordyb dig i dig selv og dine egne behov. Der er lagt op til den ultimative time out, til egenomsorg og til et velfortjent åndehul – med blandt andet yoga og meditation. Du får anledning til dyb refleksion, selvudvikling og stilhed, og du får mulighed for at skabe nye gode vaner. Du får desuden fyldt op med masser af redskaber, som giver mulighed for at fastholde mere ro, når du kommer tilbage til hverdagen.

OBS: Denne populære tur har tidligere været afholdt i Grækenland – der blev den hurtigt udsolgt! Vi er nu tilbage med turen på The Lodge i Portugal – i en lettere revideret form. Vi har blandt andet tilføjet en ekstra Yin yoga klasse om aftenen!

BONUS

NYT (kun i 2021) efter kurset du får du GRATIS online pakken ”Selvhypnose – Skab den forandring du ønsker” til en værdi af 1450 kr. Med pakken får du ekstra mulighed for at fastholde det, du har lært i løbet af ugen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte terapeut og yogalærer Helene Lysekilde på tlf 22 81 83 26 eller mail info@indrero-odense.dk

Læs mere om yogarejsen til Portugal med Helene Lysekilde fra Indre ro og tilmeld dig HER

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger