1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Kroppen Først - retreat

Arrangør:Yoga BØFLEN
Placering:Nykøbing Sjælland
Fra:1/5/2020 kl. 15:00
Til:3/5/2020 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:741

DIN TID TIL AT KOMME TILSTEDE I KROPPEN
MED YOGA, AFSPÆNDING OG MEDITATION

ANKOMST FREDAG 1. MAJ ML. KL. 15-16.30
AFGANG SØNDAG EFTER BRUNCH CA. KL. 12.

Du inviteres på KROPPEN FØRST RETREAT med yoga, afspænding og meditation, hvor du kan læne dig tilbage i de nærende rammer på Kirsebærgården, der ligger mellem Hov Vig og Isefjord i smukke Nykøbing Sjælland. Her kan du slippe tiden, få maden serveret, slippe for opvasken og uden dårlig samvittighed kun fokusere på dine egne behov.

DU FÅR:
♥ To overnatninger på Kirsebærgårdens
♥ Tid til gåtur blandt dyr, ved skov og på strand
♥ Vegetariske måltider
♥ 6 klasser i yoga, meditation og kropsafspænding
♥ Nærende fællesskab
♥ 2 undervisere, der guider dig kærligt gennem weekenden

Når vi erstatter hverdagens travlhed og praktiske gøremål med ophold i naturen, ro, opmærksomhed til kroppen og os selv, naturlig mad og nærende fællesskaber, går kroppen helt automatisk i gang med at hele, genopbygge ressourcer og finde sit naturlige balancepunkt. Efterhånden som vi overgiver os til roen og væren, bliver vi også mere tilstede i nuet og vi genopbygger forbindelsen til vores egen sandhed, vished, intuition og kropsressourcer. Herfra kan glæde, lethed, inspiration og overskud flyde mere frit.

RETREAT UDEN GRUND
Du behøver ikke at have prøvet yoga eller meditation før. Du behøver ikke at argumenterer for, hvorfor du fortjener et weekend retreat – måske trænger du bare til at sove eller at bevæge dig eller til at slippe for opvasken. Du er velkommen, præcis som du er og her er plads til din krop præcis som den er. Kroppen Først retreat er for alle, der ønsker kvalitetstid med sig selv, opbygge naturlig kropsbevidsthed og få værktøjer til i højere grad, at leve med og i kroppen.

YOGA OG MEDITATION
Det er dokumenteret, at din krop mærker før sindet, ved før sindet, oplever og reagerer før sindet – derfor går de fleste af os rundt med en krop, der ubevidst har lagret små og store oplevelser, situationer og reaktioner fra hverdagen, vi ikke har fået sluppet og luftet ud i.
I undervisningen fokuseres på kroppens forskellige lag, så vi kan revitalisere hele kroppen og nå en dybere tilstand af væren og ro.

Du vil stifte bekendtskab med meditation og disse forskellige yogatyper:
HATHA YOGA benyttes til at styrke kroppens muskellag.
RESTORATIV YOGA OG MEDITATIV BEVÆGELSE afspænder nervesystemet.
MEDITATION OG ÅNDEDRÆT stilner tankerne, skaber fokus og klarhed.

PROGRAMMET ER VEJLEDENDE OG TILPASSES GRUPPEN
Fredag:
15-16.30 Ankomst
17.00 YOGA
19.00 Aftensmad
20.00 Aftenklasse
22.00 Godnat

Lørdag:
7.30 Morgen klasse
9.00 Morgenmad
10-13 Egen tid
13.00 Frokost
14-16.30 Egen tid
16.30 Eftermiddagsklasse
19.00 Aftensmad
20.00 Aftenklasse og hygge
22.00 Godnat

Søndag:
8.00 Morgen klasse
10.00 BRUNCH
11.30 AFRUNDING
12.00 Tak for denne gang

KIRSEBÆRGÅRDEN
Kirsebærgården er et hyggeligt kursus- og retræte sted, med eget lille økologisk landbrug, omgivet af skovhave og små sanserum – det hele emmer af æstetisk helhed. Det ligger mellem Hov Vig og Isefjord, 75 min fra København og 2 timer og 30 min fra Århus. Ejendommen er gennemrenoveret i 2015 med bæredygtige materialer, der sikre et sundt indeklima.

Området byder på et væld af naturruter, Hov Vig og Slettermosen er gode udgangspunkter. Er man kunstinteresseret, kan man med fordel tage på besøg i de små gallerier i Rørvig, Nakke eller Nykøbing.

Se mere her: http://kirsebaergaarden.com

MADEN
Maden står vi selv for og vil afspejle årstiden og bliver til af naturlige og økologiske råvare. Vi holder maden vegetarisk, for en basisk kost der støtter din krop til balance. Det behøver det ikke blive kedelig af – vi lover du bliver mæt uden kød. Der vil være kaffe og te i løbet af dagen. Har du mad allergier, så skriv det til os ved tilmelding.

ANTAL
Der er 12 pladser på dette retreat. Vi bor i 4-sengs rum, dobbelt-værelse og enkeltværelse.

PRIS
3.300,- Tillæg ved ønske om enkeltværelse: 350,-

(2 stk og fordeles efter først til mølle)

TILMELDING OG KONTAKT
Du tilmelder dig ved at skrive til os på: kroppenforst@gmail.com
Du er også velkommen til at skrive eller ringe til os med spørgsmål:
Ditte: 40709969
Tina: 28147420

TRANSPORT
Transport står du selv for og er ikke inkluderet i prisen, vi hjælper dog gerne med at koordinere samkørsel samt afhente, hvis du kommer med offentlig transport.

JERES UNDERVISERE
Tina og Ditte er på hver deres måde, optaget af, hvordan vi skaber balance og kærlighedsrelation mellem krop og sind, så vi kan slippe kontrol og præstation og leve fra et sted af mere nærvær, tryghed og tillid. Deres uformelle måde at være på, inviterer dig ind i en afslappet stemning og et præstationsfrit rum.

Ditte har en naturligt talent for at skabe ro og afspændthed gennem restorativ yoga og meditation. Hun er indehaver af firmaet Yoga BØFLEN, hvor hun dagligt hjælper personer til, at opbygge en kærlig og nærende relation med deres fysiske, mentale og følelsesmæssige krop. Hun har mere end 10 års erfaring med spirituel udvikling, yoga og meditation og har en intensiv træning i indianske medicinhjul; læren om helhedens bevidsthed, altings forbundenhed, elementernes kraft og personlig selv-autoritet. Læs mere om Ditte på www.yogaboflen.dk

Tina er naturligt nysgerrig på de begrænsninger vi møder på yogamåtten og relationen mellem kroppens holdning og styrke og vores sindstilstand. Hun har flere end 20 års erfaring med yoga på egen krop. Tina har tidligere danset, hun er uddannet jurist og har arbejdet med ledelse i 10 år inden hun besluttede sig for at foretage nogle store forandringer i sit eget liv. Tina arbejder i dag som yogalærer, med kropssprog, kropsholdning og kropsbevidsthed, underviser og coaching. Læs mere om Tina på www.tinakaare.com

********************************************************
DET MED SMÅT

*Ved afmelding inden d. 1. marts refunderes 50% af beløbet, herefter refunderes beløbet ikke.
*Hele beløbet refunderes kun i det tilfælde vi ikke kan gennemføre og må aflyse.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger