1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Indre ro og selvudvikling – Urban retreat med blid yoga | 1. - 5. juli 2020​

Arrangør:MUNONNE - Indre ro ved Helene Lysekilde
Placering:Odense, Fyn, Danmark
Fra:1/7/2020 kl. 08:00
Til:5/7/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:632

Dette retreat er for dig, der ønsker at fordybe dig i dig selv, lære nye dybder af og om dig selv og blive bedre til at passe på dig selv i hverdagen.
Kurset adskiller sig fra andre retreats. Det er et ”få det bedre, mens du er her” – kursus og retreat, men det retter sig også mod dit hverdagsliv efterfølgende. Hensigten er, at du kan benytte det, du har lært, i din egen hverdag – i det omfang, du ønsker.

Retreatet er for dig, der trænger til en time-out. Og dig, der ønsker nye input! Det er også for dig, der har for travlt i hverdagen og måske oplever stress, lettere angst, uro, tankemylder m.m.
 
På kurset/retreatet får du værktøjer, som du efterfølgende kan bruge i din hverdag: blide yogaprogrammer, meditationer (herunder Yoga Nidra og mindfulness), åndedrætsteknikker, selvhypnoser mv.
 
Du vil også møde stilhed, mauna. Vi praktiserer stilhed (på nær mandag) fra vi mødes til morgenyoga til efter morgenmad. At være stille kan give nye indsigter og dybder.
 
Det hele foregår i skønne omgivelser hos Indre ro i Odense. Her kan du nyde faciliteterne. Yogasalen med haven omkring samt mulighed for at være ude i haven. Du får også adgang til at benytte spa og sauna – uden ekstra omkostninger.
Indre ro er en bynær oase centralt i Odense 10-15 minutters gang fra gågaden og 15-20 minutters gåafstand fra banegården. Samtidig ligger Indre ro naturskønt lige ned til Odense Å med mere end 20 kilometers natursti samt park og offentlige haver.
 
Det kræver ikke forkundskaber at deltage – andet end et åbent sind og lysten til at få nye input.

 

Se mere på: www.munonne.dk/irhl-odense-urban-juli-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger