1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga- og vandring på de enestående Færøerne

Arrangør:MUNONNE - Kbh Yoga v/Jørn Nørtoft
Placering:Sørvágur, Færøerne
Fra:19/6/2020 kl. 08:00
Til:25/6/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1424

Oplev de smukke og storslående Færøerne til Yoga og vandring
Jørn Nørtoft tilbyder i samarbejde med det færøske rejseselskab maketravel, 6 dage med fordybelse, hvor vi underlægger os naturens storhed, som spejler livets under i det skiftende oceaniske klima med mulige overgange mellem sol, regn og tåge. 

Udgangspunktet for turen er denne gang øen Vågø, med base i bygden Sørvágur hos Ró i det hyggelige guesthouse Hugo med retro Caféen Fjørðoy.

Den daglige yoga er i bygdens Musikskole. På vores vandreture vil vi standse op og meditere i den storslåede og enestående færøske natur. Yoga undervisningen vil blive en kombination af yin og restorativt hatha flow. Yogaunderviserne på turen vil være Marianna Vang Simonsen og Jørn Nørtoft. Marianna, som er færing og Jørn, har arrangeret ture til Færøerne flere gange, hvor turene har været ren magi for sjælen.

Vandringen foregår i naturen og fjeldene, hvor vi følger varder og fårestier med det duvende grønne græs under vores støvler. Vi besøger nogle af Færøernes smukkeste steder – den fuglerige ø Mykines, bygderne Bøur og Gásadalur og færøernes største indsø Leitisvatn/Sørvágsvatn og Bøsdalafoss.

 

Se mere på: https://www.munonne.dk/kbh-yoga-faeroeerne-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger