1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

klang Yoga Workshop

Arrangør:Yoga By Mikenta
Placering:Albertslund
Fra:26/1/2020 kl. 10:00
Til:26/1/2020 kl. 12:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:351
Start det nye år med 2,5 timers selvforkælelse i Yoga by Mikenta, hvor du blot skal tage imod omsorg og opladning igennem blid og nærende yoga, lyd & essentielle olier.
En stor del af kroppen består af vand og skålenes vibrationer sætter kroppen i blide svingninger, der giver en dyb og afspændende indvending massage i kropsvæv og sindsvæv.
Vi guider dig ind i den stille og meditative praksis i blide yin yoga stillinger, mens du modtager klangmassage. Når du ligger i stillingerne placeres klangskålene på dig og omkring dig. Klangskålene anslås blidt og de højfrekvente vibrationer forplanter sig i kroppen og kan forløse dybereliggende stress og spændinger

Kombinationen af klangskåle og restorative yogastillinger giver dig mulighed for at opleve lyd og med alle sanser. Klangen og vibrationerne fra lyden skaber en afslappende tilstand. Et helbredende, fortryllende lydrum - der inviterer dig til bare at være med det der er. Lydene fra klangskålene hjælper dig, til at komme dybere ind i stillingerne, ind i din krop og dybere ind i dig selv, hvor du hører hjemme.
Du melder dig til denne skønne workshop ved at betale 485 kroner på mobilepay til Maria Vinther Talarek på 20965010
Tilmelding er bindende, og kan ikke refunderes.

Dine undervisere er Hanne Simoni & Christina Præstkær.
Christina er yogalærer med rødder i Klangyoga, Yin yoga & Kundalini yoga. Med en baggrund som healer, klangmassør og meditationslærerterapeut arbejder Christina med det hele menneske, hvor personlig og spirituel udvikling er i centrum. Derudover er Christina essentielle olie entusiastiske og tilbyder workshops hvor disse er integreret i.
Hanne er yogalærer og uddannet klangmassør & fysioterapeut. I sit arbejde med mennesker oplever Hanne den største glæde ved at kunne arbejde med mennesker uanset om det er på briksen eller på yogamåtten.

I forbindelse med workshoppen er der mulighed for at booke din helt egen 1:1 session i Yoga by Mikenta
Du kan vælge imellem klang massage, aroma touch eller Itovi Scan
Book din tid hos Christina
Klangmassage:
I klangmassage anvender vi tibetanske klangskåle til at give en dyb, balanceret og meditativ afspænding.
Klangmassage er enkel, tryg og samtidig en avanceret behandlingsform, hvor vi kombinerer lyden fra nøje afstemte klangskåle, med moderne videnskabelig indsigt i lydbølgers og vibrationers harmoniserende virkning på krop og sind.
Klangskålene placeres omkring dig eller på dig, de slås blidt an, hvorefter de højfrekvente vibrationerne forplanter sig ind i kroppen og giver såvel fysiske som mentale forløsninger. Behandlingen kan hjælpe med at løsne op for spændinger, blokeringer og genskabe balance.
De smukke toner og vibrationer bringer kroppen i en afslappet tilstand og fremmer dens selvhelbredende kræfter.
Workshop tilbud: 485 kr. for 45 min. Behandling.

AromaTouch behandling:
AromaTouch er en videnskabelig og systematisk anvendelse af æteriske olier fra dõTERRA , som optages i huden.
Kombinationen af de specielt udvalgte olier og den blide & nænsomme massage langs meridianer og energipunkter i nakken, på ryggen og under fødderne, er med til at bringe kroppen og sindet tilbage til sin naturlige balance.
Til behandlingen bruges kun olier af terapeutisk kvalitet, udviklet specielt til bl.a. at stimulere og afbalancere kroppens sympatiske og parasympatiske nervesystem. Der bruges 8 udvalgte æteriske olier til hver behandling, som alle er 100% rene.
Behandlingen er med til at styrke dit almene velbefindende, dit immunforsvar, berolige nervesystemet, modvirke stress og hjælpe på ømme og trætte muskler og led. Oliernes dufte gør i sig selv behandlingen til noget helt specielt.
Behandlingen varer ca. 45 min og koster 475 kr.
Til Aroma touch behandlingen er det muligt at tilkøbe Chakra afbalancering med olier til 100 kr.

Itovi Scanning:
I forbindelse med workshoppen har du mulighed for at booke 15 eller 30 min til at blive scannet og modtage din egen essentielle olie rapport.
Rene essentielle olier har mange positive virkninger for vores fysiske og psykiske velbefindende, idet de støtter kroppens selvhelbredende kræfter. Olierne kan bl.a. understøtte immunforsvaret, afhjælpe betændelsestilstande i kroppen, lindre smerter, forbedre nattesøvn og afbalancere hormonsystemet
Selve scanningen varer et par minutter og derefter gennemgår vi resultatet af din scanning. Itovi Scanneren vibrerer bestemte frekvenser og sammenholder dem med frekvens niveauet i doterras essentielle olier. Resultatet er en liste med de 5-7 olier som kan understøtte dig i dit liv lige nu. Scanneren måler både på det fysiske og det følelsesmæssige plan.
Workshop Pris for scanning og 15 min. gennemgang: 175 kr.
Workshop Pris for scanning og 30 min. gennemgang: 250 kr.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger