Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga og fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sensommerretreat: Yoga, meditation & stilhed

Arrangør:YogaStudiet Gedved
Placering:Als
Fra:25/9/2020 kl. 10:00
Til:27/9/2020 kl. 14:00
Antal visninger:175

Kom med i 3 dage, med 2 overnatninger på Nygård på Als, lige midt i den skønneste skov, tæt på vand med masser af atmosfære og ro til at komme helt ned i gear og tanke op af den lækreste æteriske energi.

Kom med tillad dig selv at slippe hverdagen og giv dig selv en lille sensommerpause. Dette retreat byder på masser af fordybelse med yoga- og meditation, god vegetarisk mad, en dejlig atmosfære og ikke mindst rigtig god tid til bare at være.

Lad hverdagen blive hjemme og giv dig tid til at være i dig selv med de andre deltagere, i områdets fantastiske natur, i stilhed, i samtale, med en god bog, en dagbog, en morgen- eller aftendyp i havet. Du får enkeltværelse uden beregning. Kommer du med en partner, en ven eller familiemedlem kan i selvfølgelig også vælge at dele et værelse.
 

Alle kan deltage uanset tidligere erfaring med yoga og meditation. 

Undervisningen vil variere mellem:

  • ro og afspænding 
  • langsomme fordybende flow til blødgøring af bindevævet og afspænding af nervesystemetvarmende og mere aktive dynamiske flows
  • stilhed og tid til egen praksis og fordybelse
  • meditation og indre øvelser
  • workshop/snak


Alt indledes og afsluttes i meditation og afspænding, for når vi trækker sanserne og opmærksomheden ind og fordyber os i oplevelsen af krop og sind gennem yoga og meditation, så skaber vi samtidig rum og mulighed for at nye idéer og fornyet energi kan spire og manifestere sig.EARLY-BIRD TILBUD: 
Ved booking FØR d. 25. august: 3100 kr
Ved booking EFTER d. 25. august: 3500 kr.

Alt inklusive (kost, logi og undervisning og slutrengøring)
Transport sørger du selv for. Medbring eget sengelinned og håndklæde ellers kan du leje for en ekstrabetaling af 100 kr. En god idé at medbringe ekstra håndklæde hvis du skal bade (leje kun af håndklæde 25,-)

TILMELDING OG LÆS MERE: https://www.birgittesondergaard.dk/ydelser/sensommerretreat-paa-als/


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger