1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga- & spaferie til Madeira, Portugal | 16. - 23. november 2020

Arrangør:MUNONNE - Dyssekilde Yogacenter ved Karina Helsted Moe
Placering:Madeira, Portugal​
Fra:16/11/2020 kl. 08:00
Til:23/11/2020 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:278

Tag væk fra vinterens kulde og mørke til spa/yogaophold på Madeira. Vi bor lige ved vandet og tæt på nogle af Madeiras frodige vandrestier. Stemningen i den lille by er afslappet og rolig med små, hyggelige gader og caféer. Karina Helsted Moe tager os på en indre rejse, som arbejder dybt gennem kroppens forskellige lag.  

Vi bor på et lækkert designhotel beliggende i smukke, landlige omgivelser i Ponta do Sol med udsigt over Atlanterhavet. På hotellet er der spa, sauna og jacuzzi samt indendørs og udendørs pool.

Madeira er kendt for sine mageløse vandreruter langs de mange vandingskanaler, som snor sig gennem bjerglandskabet. Her oplever du storslået udsigt, bratte klippeskråninger, vandfald og mange tropiske planter. Vi bor tæt på nogen af de bedste vandrestier på Madeira. Hotellet arrangerer næsten hver dag gratis ture til de mange vandrestier.

Med på turen er yogalærer/fysioterapeut og kranio-sakral terapeut Mettemaje Hansen. En af eftermiddagene vil hun stå for undervisningen. Det vil ligeledes være muligt at få behandlinger af hende på turen.

Der er yoga hver morgen og alle eftermiddage på nær 2 eftermiddage, hvor du kan tage på vandretur. En aften i løbet af opholdet er der mulighed for at tilkøbe en åndedrætsterapi-session; den koster 200,00 kr.

Yoga
Vi starter morgenen med meditation og arbejder videre yoga gennem vinysaflow, som går videre ind i de klassiske hatha yogastræk. 
 
Kurset er velegnet både for begyndere og øvede og tilrettelægges, da der tages individuelle hensyn. Det er derfor muligt at deltage ligegyldigt om du er øvet eller prøver yoga for første gang. Der er plads til alle niveauer!

Når rejsen er slut får du et yogaprogram, så du kan forsætte med yoga hjemme.

Program
Kl. 7.00 - 9.00 Morgenyoga og meditation
Kl. 9.00 - 11.00 Morgenmad
Kl. 10.00 Valgfri aktivitet
Kl. 16.00 – 18.00 Yoga og meditation (På nær onsdag og evt. torsdag, hvis du vælger åndedrætsterapien fra)
Kl. 18.00 Aftensmad

Undervisere: 
Karina Helsted Moe - 
Fysioterapeut/Psykoterapeut/Yogalærer
Mettemaje Hansen - Yogalærer/Fysioterapeut og Kranio-sakral terapeut
 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger