GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på udstyr
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Midtlivs-yoga. Yoga til overgangsalderen

Arrangør:apa/mette brandt
Placering:København Ø
Fra:21/10/2020 kl. 17:00
Til:25/11/2020 kl. 18:30
Antal visninger:29

Et yogahold til dig, der er i årene omkring din overgangsalder (+ 40)

Dette yogahold er særligt til dig, der er midt i livet, og som gerne vil bevæge dig sammen med kvinder, der er det samme sted i livet som dig. Her er yogaen tilpasset ”de nye tider” – med yogaøvelser, der gavner din kvindekrop, der forandrer sig. Og gavner dit sind.I årene omkring overgangsalderen kan yoga være lykken, fordi det giver dig en mulighed for at tage hånd om de forandringer, du mærker, så du - helt basalt - kan passe bedst på din krop, og dig selv.

Om du har det godt eller gerne vil have det bedre, så er du velkommen på holdet.Du behøver ikke at have prøvet yoga før. 

Du får: Yoga i et roligt tempo. Tid til at vende blikket indad. En opmærksomhed på din vejrtrækning. Stillinger der styrker og smidiggør din krop, også bækkenbunden. Afspænding af hele kroppen.

Har du spørgsmål til holdet, er du velkommen til at kontakte underviser Mette Brandt på tlf. 25 77 03 86. Prøvetime mulig på dette hold - kontakt kontoret på tlf. 35 26 00 11. 

Du kan også tilmelde dig direkte via dette link: https://www.apa.dk/holdtr%C3%A6ning/?classId=2f07a35d-7ecf-45d8-bd87-ab8601119bbc

Skrevet af deltagere på holdet <3:

Det er lige som at komme hjem. Hjem til kroppen. Hjem til sig selv. Hjem i et trygt rum med omsorg og nærvær. Stress smelter stille bort, og låste muskler og stive led begynder at folde sig ud. Nænsomt og kyndigt guidet af Mettes blide og anerkendende stemme. Det er en af de bedste gaver, jeg har givet mig selv længe!

Og:

Det er skønt at være på et hold med andre samme sted i livet. Vi har fokus på det, der er vigtigt for vores alder og vores kroppe. Vi kan hjælpe hinanden med små tricks, der har virket. Og vi kan bare læne os op ad Mettes store viden om kvindekroppen, hormoner og overgange. Det hele med smil på læben og lidt sund sved på panden. Det er et fast onsdagsritual, som mange af os ikke vil undvære!  


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger