1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

ALKALINE LIVING kurser i Kissamos på Kreta - Grækenland | 21. - 28. maj 2022

Arrangør:MUNONNE - Bettinna Delfs
Placering:Kissamos, Kreta, Grækenland
Fra:21/5/2022 kl. 08:00
Til:28/5/2022 kl. 08:00
Antal visninger:270

Ønsker du at styrke kroppen og få ressourcer til at forfølge dine drømme er det ALKALINE WEEK version 2 du skal vælge.
Her forsætter vi den udbytterige Body Balance Pilates træning med lidt mere intensitet. Det forventes at du kender til grundprincipperne i træningen. Hvis du ikke gør, har du mulighed for lære træningsprincipperne på min virtuelle Club Alkaline living.

Vi afrunder dagen med lidt mere udfordrende Yin Yoga stræk og afspænding.
Dog der er altid plads til at jeg tager hensyn til individuelle behov. Vejrtrækningsøvelser, visualisering og meditation stilner sindet og beroliger kroppen efter en god dags træning.
I den mentale del om programmerer vi hjernen. Hensigten er at slippe negative tanker og overbevisninger, og i stedet fylde sindet med positive tanker og forventninger. Til det bruger vi EFT (emotionel stressfrigørelse) som er en simpel teknik, du arbejder med individuelt. Du kan bruge EFT i hverdagen, det vil spare dig for mange bekymringer og følelsesmæssige konflikter fremover.
Foredraget handler om sindets indflydelse på vores sundhed. META-sundhed oversætter kroppens signaler/symptomer til de emotionelle ubevidste konflikter, som kunne være årsag til ubehaget. Følelserne er din GPS til et sundt og godt liv.
Dine tanker og overbevisninger er med til at skabe dit liv! Sidst på ugen arbejder du bevidst med dine ønsker og mål for fremtiden.

På alle mine tre forskellige kurser garanterer jeg at du rejser hjem med ro i tankerne, en lettere krop, et fredfyldt hjerte og med masser af energi og livsglæde. Du får inspiration og værktøjer til at forsætte den sunde basiske livsstil fremover.

Forstil dig en uge på Kreta, hvor der kun er fokus din krop og dit velvære. Gennem varieret træning, kost og meditation afbalancerer du krop og sind. Ved hjælp at basisk mad, ioniseret vand og specielle udrensende øvelser udrenses kroppen for syre og ophobede affaldsstoffer.

Din krop bliver mere og mere basisk i løbet af ugen. Du vil opleve bedre søvn, mere energi, mindre smerte, en afspændt og let krop og ro i tankerne.

Kort og godt vil du opleve betydningen af ALKALINE LIVING.

Efter 16 kursus-år på Trevizan må jeg konstatere, at energien på stedet er intet mindre end magisk.

Du har mulighed for at vælge tre forskellige kursusuger med hver deres fokusområde, se kursus No. 1, 2 eller 3. Alle kan deltage, og alle er på en individuel indre rejse.

Alle kurserne bygger på mine bøger ”ALKALINE LIVING, TRÆN – SPIS – ELSK” og ALKALINE KITCHEN, Sundt, Simpelt og Smagsfuldt. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: