1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ro i kroppen med Fascia Flow Sommerkursus i uge 26

Arrangør:Fountain House
Placering:Østerbro
Fra:27/6/2022 kl. 10:00
Til:1/7/2022 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1214

Ro i kroppen med Fascia Flow  - Bevægelse for dig og dit nervesystem 

Information & Tilmelding  HER

Fascia Flow® er en bevægelsesform der tager hensyn til dig og dine behov. Det er en blid og alligevel kraftig og virkningsfuld måde at komme i gang med at bevæge og træne din krop igen efter psykiske såvel som fysiske belastninger.
 

Det er en nænsom form for bevægelse og måde at forløse stress og spændinger, at få ro i dit nervesystem, samt forbedre din kropsholdning, og giver dig indre styrke og energi.

Du vil få en grundig introduktion til Fascia Flow. Hovedvægten vil være på praksis og der vil også være tid til spørgsmål og diskussion.

Undervisning hos Aftenskole i Fountain House er hensyntagende undervisning til dig som har en psykisk sårbarhed. Der vil  højst være 8 deltager, og der er god plads i lokalet.

Information & tilmelding klik HER

Mandag, tirsdag og torsdag kl. 10-15. Frokost kl 12 -13 & Fridag kl.12 -14 fælles afslutting.

Om underviseren: Krystyna Kowalski bl.a. certificeret Fascial Flow® Guide, Traume Sensitiv Yoga facilitator, mentor og som har speciale i bevægelse for dig som har psykisk sårbarhed.  Krystyna underviser ud fra og  i værdsætter respektfulde møder og interaktioner mennesker i mellem.

Er du i tvivl om dette kursus er det rettet for dig er du velkommen til at ringe eller sender en sms til Krystyna tlf. 42767150.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger