1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Reboost yourself retreat med yoga, meditation og natur på Samsø

Arrangør:Gråskov Yoga
Placering:Tanderup, Samsø
Fra:5/11/2021 kl. 14:00
Til:7/11/2021 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:718

Trænger du til at få ladet batterierne op og trække stikket for en stund? Så er denne forlængede weekend med fokus på ro, væren i naturen og dejlig yoga og meditation måske noget for dig.

Forestil dig at du ankommer til Samsø en solbeskinnet eftermiddag til en weekend med fokus på at lade roen indfinde sig. Samme dag får du både en smule sved på panden til hatha yoga, så du mærker din krop og begynder at sanse dig selv på en ny måde, møder de andre deltagere og bliver nænsomt guidet ind i dyb hvile med blid yoga og yoga nidra til at gå i seng på. Efter en god nats søvn står du op og starter dagen med guidet meditation og morgenmad i stilhed. Det føles dejligt ikke at skulle forholde sig til andre som det første. I løbet af dagen dyrker du både yoga, opholder dig i naturen og har en masse dejlig fritid til at gøre netop det, du har brug for. Om aftenen bliver du igen guidet ind i dyb hvile, så kroppen kan lades op og få fornyet energi.Lyder det som noget for dig?

Denne weekend har fokus på at bruge kroppen og mærke indad. Du får mulighed for at dyrke dejlig hatha, yin og restorativ yoga flere gange om dagen og tilbringe tid i den flotte samsøske natur. Du får serveret nærende vegetarisk og økologisk mad 3 gange om dagen – til gavn for krop og sind. Morgenmaden indtages i stilhed, så du kan få lov at mærke indad, inden du skal forholde dig til andre. Frokosten og aftensmaden nydes sammen med de andre deltagere, så du kan – hvis du har lyst – lære ligesindede at kende i trygge og rolige rammer. I pauserne i programmet har du mulighed for at hoppe i det kolde novemberhav, gå en tur, læse en bog med en dejlig varm kop te, eller måske hygge med kortspil og gode snakke med de andre deltagere. Der er plads til at gøre netop det, du har brug for – for at få ladet dine batterier op. Omdrejningspunktet for weekenden vil være at nære den indre sansning, så du får god kontakt indad og kan tage fra Samsø med en større fornemmelse af det, der er dig og med fornyet energi.

Alle kan være med – øvet som nybegynder, mand som kvinde, ung som gammel. Du er velkommen, lige som du er! Al yoga, meditation og stillevandring bliver grundigt instrueret –så det eneste du skal, er at fokusere på dig og at være i dine sanser.Og ja, hvad er det så med det der stilhed om morgenen? Konkret er vi i stilhed fra kl. 21.00 til 9.00 og indtager derfor morgenmaden sammen i stilhed. Dette er for at nære den indre sansning af at være dig. Ofte kan vi glemme os selv i samværet med andre, og derfor er det så vigtigt at nære den indre fornemmelse, og det der sker inde i dig. Dette sker bedst i stilhed. Har du ikke prøvet dette før, kan du allerede godt glæde dig.

Mellem-rummet retreat på Samsø danner ramme for dette reboost yourself retreat. Mellem-rummet ligger i skønne naturlige omgivelser tæt på både hav og skov, og der vil være rig mulighed for at udforske og opholde dig i naturen.

:: PROGRAM

*Fredag d. 5. november

14.00-15.00: Check-in

15.00-17.00: Velkomstcirkel og hatha yoga

17.00-18.00: Fritid

18.00-19.30: Aftensmad

19.30-21.00:

Yin yoga og yoga nidra

Lørdag d. 6. november

7.30-8.00: Guidet morgenmeditation

8.00-9.00: Morgenmad – i stilhed

9.00-10.30: Hatha yoga

10.30-12.30: Fritid

12.30-14.00: Frokost

14.00-15.30: Stillevandring og udendørsmeditation

15.30-18.00: Fritid

18.00-19.30: Aftensmad

19.30-21.00: Restorativ yoga

Søndag d. 7. november

7.30-8.00: Guidet morgenmeditation

8.00-9.00: Morgenmad – i stilhed

9.00-10.30: Hatha yoga

10.30-12.00: Fritid + check-out

12.00-13.30: Frokost

13.30-14.00: Afsluttende cirkel og meditation

* med forbehold for ændringer.

:: HVORNÅR

Fredag d. 5. november kl. 14 til søndag d. 7. november kl. 14.

:: PRIS

Early bird pris (ved tilmelding inden 1. august 2021): 3600 kr.

Normalpris: 3900 kr.

Prisen inkluderer:Undervisning: 8 timers guidet yoga, 1,5 timers guidet meditation og 1,5 timers guidet naturterapi). I alt 11 timers undervisning.

Logi: deleværelse med 2-4 senge. Der vil være sengelinned og håndklæder til dig.

Fuld forplejning: økologisk og vegetarisk morgenmad, frokost og aftensmad. Dertil vil der være frugt, snacks, kaffe og te.

Tillæg for enkeltværelse: +300 kr

Tillæg for dobbeltværelse: +200 kr. (hvis du ønsker at bo sammen med en du kender, fx partner, søster, ven eller veninde)

Har du spørgsmål til retreatet, er du velkommen til at skrive til mig på info@graaskovyoga.dk.

:: TILMELDING

Tilmeld dig her: https://graaskovyoga.dk/product/reboost-yourself-retreat-2021/.

Betalingen sker samtidig med tilmeldingen. Tilmeldingen er bindende, og penge gives ikke retur, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Min. 10 deltagere og max. 16 deltagere.

Kontakt mig på info@graaskovyoga.dk, hvis du ønsker at tilkøbe enkelt- eller dobbeltværelse. Disse afregnes separat, og der tages forbehold for, at der kan være udsolgt af de forskellige værelser.

:: PRAKTISK

Ved tilmelding bliver du inviteret ind i en Facebook gruppe, hvor du kan arrangere samkørsel med andre. Det er desuden en god ide at booke færgebillet i god tid, da billetterne godt kan blive udsolgt.Der er yogaudstyr på Mellem-Rummet, som du er velkommen til at bruge, ligesom du er velkommen til at tage dit eget udstyr med.Husk også at tage tøj med, som passer til vejret. Vi skal være ude om lørdagen i en god rum tid under stillevandringen og meditationen, og du har desuden masser af fritid til selv at udforske den skønne natur, så sørg for at være klædt på til vejret. Det vil være en fordel af have ekstra lag på, som du kan tage af og på alt efter behov og have et liggeunderlag/siddeunderlag med til stillevandringen/meditationen.

:: OM DIN UNDERVISER

Sarah Louise Gråskov er din yogalærer og naturterapeut på dette weekend-retreat.Sarah er uddannet yogainstruktør ved Yandara Yoga Institute i 2017 og har flere videreuddannelser bag sig, blandt andet i yin yoga hos Sarah Powers, mindfulness med Jack Kornfield og Tara Brach, naturterapi hos Human Education Group og pt. under uddannelse som kropsterapeut ved Totum.

Sarahs undervisning er særligt præget af to elementer: mindfulness og kærlighed. Når vi kombinerer det at være nærværende og tilstede med en kærlig opmærksomhed, så har vi en praksis, som bliver meget transformativ og helende – hvad end det er en aktiv hatha yoga time, en rolig restorativ yoga praksis eller en refleksion over livet i naturen.Hos Sarah må du være, lige som du er.

:: COVID-19

Både jeg og Mellem-Rummet Retreat følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og restriktioner. Bliver retreatet påvirket af en nedlukning af samfundet, vil det flyttes til en ny weekend, så snart det er muligt.Læs mere om Mellem-Rummet Retreat’s retningslinjer i forbindelse med covid-19 her: http://mellem-rummet.dk/covid-19/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger