Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Retreat på Kreta

Arrangør:Adventure Heart
Placering:Kreta
Fra:21/9/2021 kl. 08:00
Til:28/9/2021 kl. 12:00
Antal visninger:154

7 dages yoga retreat på Kreta
– med yogalærer Charlott Krum 

7 dages yoga retreat på Kalypso Cretan Village Resort & Spa er et skjult paradis beliggende i en bugt i naturparken på sydkysten af Kreta lige i hjertet af middelhavet. At rejse hertil er noget helt specielt. Her er en unik energi, som skaber en positiv aura ved dette sted. Resortet ligger lige ud til det libyske hav og er præget af fantastisk natur, ro og fordybelse.

Når du tager med på denne yogarejse, skifter du ​daglig rutine og hverdagsræs ud med Kretas smukke natur, som styrker krop, sind og sjæl. Forestil dig en uge kun med fokus på dig og din krop, hvor du kommer helt ned i tempo og skaber balance mellem krop og sind med styrkende og restorativ yoga samt beroligende meditation. Du skal dyrke yoga under den uendelige blå himmel og ved det dybe krystalblå vand i det libyske hav. Vandreture i de stejle klipper med udsigter, du kun kan drømme om, eller dykkerture i det klare hav vil give dig oplevelser uden lige. Her kan din sjæl forene sig med den vilde skønhed og harmoni i naturen. Yoga resortet er skræddersyet til de helt perfekte græske rammer på vidunderlige og stemningsfyldte Kreta, der er afrundet af sjæl, charme, historie, naturskønne omgivelser og ro.

Hvis du søger ro, natur, skønhed, blå himmel og krystalklart vand omkring din yoga, så er dette stedet.*
Du vil blive undervist ud fra et holistisk perspektiv – det vil sige at jeg arbejder ned helheden både fysisk og mentalt. Yogaen er ikke fastlægt på forhånd, men giver plads til individuelle ønsker og behov. Yoga undervisningen bliver krydret med yogafilosofi, mindfulness, kropsbevidsthed m.m. I Yin yoga arbejder du med kroppens bindevæv – også kaldet fascia –  gennem forskellige stræk, som holdes i 3-5 min. Man opnår en dybere afslapning fysisk og mentalt.

Pris: Kr. 7.790,- ex. fly 

Du kan læse mere om program og tilmelde dig her: 

https://adventureheart.com/rejser/yoga-rejser/europa/yoga-retreat-paa-kreta/

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger