1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga og Gudindeworkshop på Samsø | 7. - 13. november 2021

Arrangør:MUNONNE - City-Yoga ved Ilse Gaardahl
Placering:Ballen, Samsø, Danmark
Fra:7/11/2021 kl. 15:00
Til:13/11/2021 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:735

Yoga for alle - Gudindeworkshop - vinterbad med vildmarksbad - sjov og dejlig mad på skønne Samsø lige ned til vandet på Walters Hvile nær Ballen. Iyengaryoga to gange om dagen med Ilse samt en fantastisk Gudinde-workshop med Gitte Poulsen. Opmuntring i november - med tid til fordybelse i yogaen og i dig selv. 


Denne tur er tilrettelagt så alle kan deltage, både hvis du har lavet yoga før, og hvis du er helt ny og gerne vil introduceres til Yoga. Iyengar yoga giver netop mulighed for dette.

Vi skal bo på Walthers Hvile er det tidligere Samsø Bad, der er en velistandsat ejendom, direkte til havet ved Ballen på Samsø. Her er mulighed for vinterbadning og derefter direkte i Vildmarksbadet.

Vi skal lave Yoga 2 gange om dagen, vi skal spise godt og vi skal have en Gudindeworkshop.
Der er Yoga undervisning hver morgen kl 8.00 og herefter morgenbuffet. Samt yoga hver eftermiddag der slutter kl 18.00. 

Underviser er Ilse Gaardahl, har undervist i over 30 år, er certificeret Iyengaryoga lærer i 1996. Der er i løbet af ugen mulighed for en halv times individuel guiding med Ilse, så du kan blive skarpere på hvad og hvordan du kan træne fremover. 

En af dagene vil Gitte Poulsen lave en Gudinde workshop med os, som jeg glæder mig vildt til. Gitte Poulsen er uddannet cand.mag i Religionshistorie på Aarhus Universitet, hun har studeret Sanskrit ved Aarhus universitet, Oxford center for Hindu Studies, Studeret og boet i Varanasi, Indien og Katmandu, Nepal. Se evt mere på Gittes hjemmeside www.devimahal.com

Vi er heldige af have egen kok med, Rie kender Samsø ud og ind, og skaffer de bedste råvarer til vores måltider. Vi vil også hygge lidt med Ries fantastiske kager.

PROGRAM:
Tjek ind fra kl. 15.00 d. 17/11. 
kl 19.00 let aftensmåltid og info.
Yoga hver morgen kl 8.00 samt hver eftermiddag kl 16.30.
Undtagen lørdag hvor vi har en kort yogatime, herefter morgenmad og farveller.

Yogaundervisningen:
Iyengaryoga er for alle, yogaundervisningen om morgenen er mere aktiv, om eftermiddagen vil der være mere restotrativ yoga. vi vil lave enkelte Pranayama (åndedræts øvelser) vi vil lave omvendte øvelser og alt der gør os bedre tilpas i vores krop. Undervisningen er et forløb, så deltagerne vil have en mærkbar bedre oplevelse af deres krop efter denne uge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger