1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Detox yogaretreat på Møn | 3. - 8. juli 2022

Arrangør:MUNONNE - Britt Søndergaard
Placering:Stege, Møn, Danmark
Fra:3/7/2022 kl. 16:00
Til:8/7/2022 kl. 12:00
Antal visninger:229

- en pause med dig selv i fokus...
 
Yogisk detox retreat på Møn til dig, der
- kunne trænge til at rense ud?
- lider af allergi, overvægt, eksem, hovedpine, gigt eller andre ubalancer
- har brug for søde sager, cola, kaffe, cigaretter eller andre stimulanser
... eller bare har lyst til generelt større velvære?
 
Vi har strandgården helt for os selv og har i denne uge et særligt program med sunde rutiner af yogisk detox, selvstudie og udrensning.

Vores kok sørger for, at vi får den optimale kost fri for bl.a. gluten, mælkeprodukter, kød og sukker, hvilket er den anbefalede diæt inden og efter selve udrensningen, der foregår om lørdagen...

Vi dyrker meditativ yoga både morgen og sen eftermiddag enten indenfor i den fine yogashala eller hvis vejret tillader det helt nede på strandstien med den skønneste udsigt til havet, jf. coverbilledet. Strandgården er omgivet af en dejlig have fyldt med gamle frugttræer og ligger helt nede ved Østersøen og en af de bedste strande på Møn, Raabylille Strand.
 
Alle workshops på Strandgården handler om yogisk kost og detox med indføring i forskellige teknikker af naturlig udrensning af kroppen.
 
NB: man deltager på eget ansvar og må kun gennemgå weekendkurset med tarmskylning, hvis man ikke indtager nogen former for medicin. Retreatet i løbet af ugen er åbent for alle.

Program
Vi gennemgår et særligt detox program med forskellige teknikker til naturlig udrensning som daglig olietygning, tungediagnose, tandrensning, næseskylning, måling af pH-værdier kombineret med en særlig yogisk kost.

At læse sin tunge med tungediagnose hører med til kurset, hvor vi dagligt kan studere udrensningens effekt på tungens aftegninger med mindre belægning og bedre ånde.

Om eftermiddagen udnyttes stilletiden (mauna) til fordybelse og indre ro med forskellige former for dharana og mental træning. 

Ankomst fra kl. 16 og senest inden kl. 19 til velkomstmiddag søndag og check ud fredag efter brunch kl. 11. På nær sidste uge hvor det er en torsdag. 

Dagligt program
Yoga kl. 7-9
Olietygning kl. 9-9.20
Fællesbrunch kl. 9.30
Mauna - stilhed kl. 15-17
Meditativ yoga ​kl. 17-19
Middag kl. 19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: