Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Kakao, lydhealing og gongbad

Arrangør:BaggårdsRo & StilleLyd
Placering:Østerbro, KBH
Fra:27/10/2021 kl. 19:00
Til:27/10/2021 kl. 21:30
Antal visninger:93

Kakao, Lydhealing & Gongbad, onsdag d. 27/10 kl. 19.00-21.30

Denne aften kombinerer vi den ceremonielle Kakao med healende vibrationer og frekvenser fra syngeskåle, krystal skåle, gongs og andre smukke instrumenter.

Kakao hjælper dig ud af hovedet og guider dig blidt ind i hjertet. Hun er en blid og kraftfuld plantelærer, der med en blød, hjerteåbnende og helende hånd tager ind i en tilstand af meditation og skaber et trygt rum, hvor du kan åbne op for de spændinger, der måtte være i og omkring hjertet og slippe det, der strammer; fysisk, følelsesmæssigt og i din inderste kerne.

Sammen med tonerne fra syngeskåle, gongen og andre højfrekvente instrumenter hjælper Kakao dig med at træde ud af tankemylder, ind en større ro og klarhed. KaKao inviterer dig til at bevæge dig dybere ind i dig selv, slippe blokeringer, der kan spænde ben for dine inderligste ønsker. Det er ønsket og intentionen for aftenen at opleve at mærke dig selv på en mere bevidst og kærlig måde og åbne dig for at modtage dyb healing.

 

Forbered dig til aftenen ved at:

Drik rigeligt med vand på dagen

Kom helst på en tom mave, da Kakao sådan optages hurtigere og har en tydligere virkning.

Undgå at drikke kaffe/koffein på dagen.

Kakao fremmer både din sundhed og dit humør, men stimulerer også hjertets kredsløb og nervesystemet på en intensiv måde. Hvis du tager antidepressiv medicin, har forhøjet blodtryk og/eller har problemer med hjertet, og godt kunne tænke dig at deltage, beder vi dig om at undersøge, om det fungerer for dig at indtage Kakao, før du tilmelder dig.

 

Vi glæder os til at tage imod dig til en aften i hjertets tegn.

Kærligst

Christina & Kristine

 

Hvor: Baggårds Ro

Hvornår: 27/10 kl. 19.00 - 21.30

Pris: 450 Kr.

Tilmelding: Til Christina på 31619195 eller cpj.baggaardsro@gmail.com

Du sikrer din plads ved indbetaling til 30438 (Christina Præstkær Yoga & Meditation)Tilmelding er bindende og kan ikke refunderes.

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger