1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

2 ugers yoga, vandreture, sol og varme på La Gomera, De Kanariske Øer, Spanien | 30. januar - 13. februar 2022

Arrangør:MUNONNE - Yoga Being v/Kirsten Slots
Placering:La Gomera, De Kanariske Øer, Spanien
Fra:30/1/2022 kl. 08:00
Til:13/2/2022 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:323

La Gomera er en naturskøn og fredelig ø i den Kanariske ø gruppe. Vi er så langt sydpå, som man kan komme indenfor EU's grænser, der er sommervarmt året rundt, og øen er fantastisk til vandreture i storslåede bjerge og magisk tempereret regnskov. Øens midte er en stor nationalpark, der er på UNESCOS World Heritage liste. Glæd dig til en stor naturoplevelse.
  
Vi rejser med Spies med afgang fra både København og Aalborg, og bor på øens bedste hotel, Jardin Tecina, beliggende på øens solrige sydside. Derfra tager vi afstikkere til de omkringliggende landsbyer og på vandreture i øens storslåede natur.
 
Kirsten har valgt La Gomera, fordi øen er kendt for sin afslappede alternative turisme. Der er ingen international lufthavn på øen, så vi sejler dertil fra Tenerife. Det begrænser masseturismen, og gør øen til en destination for yogier, vandre entusiaster og livsgourmeter. For øvrigt har øen et fantastisk køkken med alt godt fra havet og smagfulde grøntsager dyrket i lavajorden.
 
La Gomera har haft en usædvanlig god kontrol med Covid, med meget få tilfælde. Det sammenholdt med at vi er indenfor EU´s grænser og at vi rejser med Spies, gør øen til et godt og sikkert valg. 

Program
Yogaen er det bærende element på rejsen, men der er også sat tid af til vandreture, udflugter og til bare at slappe af og nyde velfortjent luksus på Jardin Tecina. Vi bestræber os på at have yogatimerne udendørs, men skulle der komme en gråvejrsdag, har vi en dejlig yogasal til rådighed. Da vejret i de høje bjerge på øens midte er skiftende, holder vi øje med vejrudsigten og planlægger yoga og vandring i forhold til det. ​

Alle er velkomne, også nybegyndere. Hvis du vil med på vandreture, skal du være i god form og sikker på benene. En måned før afrejse får du tilsendt pakkeliste og informationer om turen.

Yogaundervisningen:
Kirstens yogaundervisning er en smeltedigel af 35 års erfaring indenfor yoga, meditation, bevidsthed, krop-psyke sammenhæng og alternativ behandling. Hun bygger bro mellem de gamle filosofier fra Østen og moderne forskning i psykologi og medicin. Her er meget at hente for alle, der er interesserede i sammenhængen mellem krop og sind, og for alle der har brug for mere ro og nærvær i hverdagen. Yoga er bare dejligt, uanset hvilken baggrund du kommer med. Kirstens store interesse er Yoga Therapy, dvs kunsten at forebygge og helbrede sygdom med yogaøvelser. Derfor kan du sagtens deltage, selvom du har et par skavanker. Du lærer en masse så du får inspiration til at fortsætte med yoga, når du vender tilbage fra yogaferien.
Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte Kirsten.

Indkvartering:
Jardin Tecina ligger med panorama udsigt over Atlanterhavet i rolige omgivelse kun 10 minutters gang fra den hyggelige fiskerby Playa de Santiago. Hotellet har en stor økologisk dyrket have, som forsyner hotellets restaurant. Der er spa afdeling, hvor du kan booke behandlinger mod betaling og et alsidigt træningsprogram med gratis aktiviteter for hotellets gæster.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger