1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ayurveda Sommer-Retreat

Arrangør:AYA house
Placering:Fredensborg
Fra:21/5/2022 kl. 10:00
Til:22/5/2022 kl. 17:00
Antal visninger:154

 Byg dit fundament for sundhed og øget livsenergi med dette Ayurveda sommer-retreat og dertilhørende online kursus.

Du lærer om og praktiserer den holistiske sundhedsvidenskab Ayurvedas redskaber til et meningsfuldt liv i balance - for krop, sind og bevidsthed. 

Dette retreat vil blive din kickstart til et sundere liv. Du lærer din Ayurveda-type at kende, og bliver præsenteret for de vigtigste redskaber på din Ayurvediske rejse. Vi vil lave yoga, spise sunde måltider, og lære om, hvordan vi skaber Dosha-balance og følger naturens rytmer. Og så skal vi selvfølgelig være ude i AYAs skønne naturlige omgivelser, så meget vejret overhovedet tillader det. 

Derudover modtager du lørdag 45 min ayurvedisk behandling og du får adgang til Fundamenet for Sundhed, som er vores online Ayurveda grundforløb. Du får adgang til online kurset, så snart du har tilmeldt dig, og bevarer alt materialet også efter endt workshop. 

Fundamentet for Sundhed giver dig trin for trin vejledning til at få skabt en Ayurvedisk livsstil, der passer konkret til dig, og støtter dig i din hverdag efter, du er kommet hjem. I løbet af seks online moduler lærer du om daglige rutiner, hvilken motion, kost, søvnvaner og meget mere, der vil støtte dig resten af livet med vedvarende sundhed og balance for din unikke konstitution

.Undervisere på retreatet er Maria Juhl, Lotte Gram-Jensen (læge og Ayurvedisk sundhedskonsulent) og Maibritt Grundahl (kostvejleder og Ayurvedisk sundhedskonsulent).Retreatet foregår lørdag den 21. maj kl. 10.00-18.00 og søndag den 22. maj kl. 9.00-17.00.Prisen for retreatet er inkl. 45 min ayurvedisk behandling, frokost, tidlig aftensmad, snacks, og te begge dage, samt onlinekurset Fundamentet for Sundhed (Normalpris for Fundamentet for Sundhed 2495,-)

Tilmeld her!


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: