1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

🙏 introduktion til yoga, åndedræt og meditation 🙏

Arrangør:SALIG
Placering:København Ø
Fra:20/1/2022 kl. 08:30
Til:20/1/2022 kl. 09:30
Antal visninger:117

 

SMAGSPRØVE PÅ YOGA, ÅNDEDRÆT & MEDITATION

 

INTRODUKTIONSKLASSE: 10. JANUAR KL. 8:30-9:30

 

Her på introduktionsklassen får du en lille forsmag på, hvad yoga og meditation har at tilbyde dig, så du kan mærke effekten i din krop og dit sind.

 

Det er her du har mulighed for at opleve din underviser og få en fornemmelse af, hvad du kan forvente på et otte ugers yogakursus. Der vil selvfølgelig også være plads til eventuelle spørgsmål.

 

Alt udstyr du skal bruge er tilgængeligt i salen, og du er også velkommen til at medbringe dit eget. Tag dog gerne et lille tørklæde med, som du kan placere under ansigtet, når det vender ned mod vores yogabolster eller under øjenpuden.

 

Underviser: Anne Christine Hagedorn

 

Pris: 100 kr.

 

Om klassens indhold:

Vi tager udgangspunkt i de klassiske hatha yogastillinger. Det giver styrke, smidighed og kropskontakt. Og da det, vi gør med kroppen, påvirker psyken, vil du opleve, at den fysiske styrke og smidighed også kan gøre dig psykisk stærkere og mere smidig. Desuden vil der være åndedrætsøvelser og meditation, som hjælper dig i kontakt med din væren og styrker din evne til at berolige dit nervesystem – også udenfor yogamåtten.

 

Alle typer kroppe og alle aldersgrupper kan have glæde af den øgede kropsbevidsthed og forbedrede holdning, som yogaen giver. Du behøver hverken være særlig stærk eller smidig for at deltage.

 

Gennem yogaen vil du lære din krop bedre at kende, og netop fordi alle kroppe er forskellige, kan du få brug for at variere en stilling, så den passer til netop dig.

 

Anne Christine er der til at guide dig, og hvis du har behov for at tilpasse en stilling, så den passer bedre til din krop, finder hun en variation af øvelsen. Det gælder også, hvis du arbejder med en skade.

 

TILMELD DIG INTRODUKTIONSKLASSEN


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger