1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

🙏 FORDYBELSESKLASSE I YIN & YOGA NIDRA 🙏

Arrangør:SALIG
Placering:København Ø
Fra:5/3/2022 kl. 10:30
Til:5/3/2022 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:224

 

UDFOLD DIT POTENTIALE MED YIN & YOGA NIDRA

 

FORDYBELSESKLASSE I YIN & YOGA NIDRA: 5. MARTS KL. 10:30-13:00

 

På denne fordybelsesklasse får du mulighed for at få kontakt til de dybeste lag af sindet, der hvor vi lagrer alle vores fortællinger og overbevisninger.

Blandt andet de fortællinger om os selv, der absolut ikke gavner os, men tværtimod står i vejen for vores frie udfoldelse. Det kan være, du kender tanker som: “Jeg er nok heller ikke god nok”, “Det er også typisk mig”, “Jeg er ikke værd at elske” osv. Rækken af uhensigtsmæssige overbevisninger, vi har fået skabt om os selv, er uendelig lang og kan tage uendelig mange former, men bag dem alle ligger en fælles følelse af ikke at være nok i vores reneste form, eller med andre ord ikke at være nok, lige præcis som vi er. 

Kombinationen af yin og yoga nidra vil trygt og omsorgsfuldt invitere dig ned i kroppen og dernæst til de dybere lag af sindet.

Yin-delen vil primært være centreret omkring 3. chakra, solar plexus. Når du igennem forskellige yin-stillinger er inde og balancere dit 3. chakra, arbejder du på at omdanne frygt og usikkerhed til visdom, selvkærlighed og selvværd. Et balanceret solar plexus er med til at sætte dig fri af alle de fortællinger, du med tiden har skabt om dig selv. Det er fortællinger, der ofte begrænser muligheden for fuld livsudfoldelse. Du vil få en blanding af foroverbøjninger, twist og bagoverbøjninger, da de alle arbejder sig ind i dit solar plexus. Derudover kan de skønne bagoverbøjninger åbne dit hjerte og vække en uendelig kærlighed til dig selv samt vække dit mod til at møde verden med tillid og et åbent hjerte.

De lange blide yin stræk klargør dig til den stilleliggende yoga nidra, hvor du kan give helt slip. Denne yoga nidra er nøje designet til trygt at guide dig til det sted indeni, hvor du kan omskrive din fortælling om dig selv. Den fortælling der holder dig tilbage fra frit at kunne udfolde dit fulde potentiale. Det er tid til at slippe det, der ikke længere gavner dig, så du kan træde ind i livet med gå-på-mod og entusiasme. For du er nok i dig selv, du er værdig til kærlighed, præcis som du er. 

Underviser: Jannie Krogstrup

Pris: 300 kr.
Kampagnetilbud: TAG EN VEN MED GRATIS!
- følgende informationer sendes til info@saligdig.dk: fordybelses klassens dato + fornavn, efternavn, mail og telefon nr. på din ledsager.

 

LÆS MERE OM FORDYBELSESKLASSEN HER

 

TILMELD DIG FORDYBELSESKLASSEN


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger