1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Funktionel & Hjertelig Yoga Workshop med Sisse Siegumfeldt

Arrangør:Blå himmel Yoga
Placering:Blå himmel Yoga, Værløse
Fra:20/11/2022 kl. 14:00
Til:20/11/2022 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:385

Funktionel & Hjertelig Yoga Workshop

 Med Sisse Siegumfeldt

Denne Funktionel yoga workshop er en gave til din krop og dine led! Vi arbejder grundigt gennem kroppen og nørder igennem ift. at stabilisere og mobilisere. Vi arbejder med åndedrættet, nervesystemet og det åbne hjerte for at finde dyb ro og kropslighed – glæden ved at være til. 

Funktionel yoga bygger på nyere forskning om nervesystemet og bindevævet og inddrager bla. elementer fra mobilitytræning. Vi arbejder med at styrke klassisk svage områder og aktivere og tænde hele kroppen. Vi kommer dybt ind i leddene og skaber øget bevægelighed via bevægelse, aktive stræk og en masse props. Vi aktiverer hele tiden krop og nervesystem på nye måder, så du bliver stærk og smidig på den seje måde, hvor du kan bruge din krop i yderstillingerne. Samtidig leger vi også i stillingerne, og prøver kroppen af – der er ingen forbudte bevægelser.

Hvem er workshoppen velegnet for?

Funktionel yoga er en inkluderende yogaform, der både er relevant for rutinerede yogaudøvere og nybegyndere, samt folk med diverse skavanker og fysiske udfordringer. Mange af de funktionelle øvelser har du måske ikke nødvendigvis mødt før (det er godt for dig og dit nervesystem!), men der indgår også almindelige yogastillinger og balancer.

De funktionelle øvelser peger henimod de mere komplekse yogastillinger og hjælper din krop med at forstå og udføre dem bedre. På den måde er Funktionel yoga superpædagogisk, for det lærer dig om bevægelse, så du kan lave bedre yoga. Workshoppen igennem er der også teori om hvorfor vi gør som vi gør, og rig mulighed for at stille spørgsmål.

Læs mere om Sisse Siegumfeldt

Workshoppen afholdes på Kula Yoga, Kirke Værløsevej 26A, 3500 Værløse

TID: Søndag d. 20. november  kl. 14.00-16.30

PRIS: 400,- kr.

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/vare/funktionel-hjertelig-sisseyoga-workshop/

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger