1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen - Yogaweekend retreat på Danakilde i Give | 1. - 3. juli 2022​

Arrangør:MUNONNE - Indre ro ved Helene Lysekilde
Placering:Give, Midtjylland, Danmark
Fra:1/7/2022 kl. 15:30
Til:3/7/2022 kl. 12:00
Antal visninger:86

Giv dig selv en livsbekræftende oplevelse og lær om nye dybder af dig selv. Oplev Yin yoga, Kundalini yoga, meditation og hypnose, som healer og forløser din vrede. 
​Er du klar til at gå på opdagelse, og vil du opleve fornyet klarhed, afslappethed og fred i dig selv? Så er dette retreat for dig.

Vrede er en naturlig følelse, som vi alle føler. Det er en følelse, som kan sætte sig i kroppen som anspændthed, smerter mv. Og det er en følelse, som kan få sindet til at koge, og tankerne til at køre i ring. Vrede er en følelse, som mange af os har svært ved at håndtere – vi har simpelthen ikke lært hvordan. På dette retreat bliver du inviteret til at møde din vrede med kærlighed, venlighed, omsorg og nysgerrighed. Vreden har et eller flere vigtige budskaber til dig. Vi går især kroppens – og underbevidsthedens – vej, når vi forløser og healer vrede. Når vi går denne vej, behøver vi ikke så mange ord, teorier eller koncepter for at opnå dyb forløsning eller nye aha-oplevelser.

Denne weekend åbner for fornyet livskraft. Vi brøler og griner sammen. Weekenden kan være startskuddet til, at noget nyt kan blomstre i og for dig…

Helene Lysekilde fra Indre ro byder velkommen til yogaweekend på Danakilde Refugium i favnen af naturen, få hundrede meter fra Rørbæk Sø og tæt ved Gudenåens og Skjernåens udspring.

Uddybende beskrivelse om temaet og hvordan du kan anvende weekenden:
Du kan deltage som retreat-deltager ligesom på andre af Indre ros retreats:  Det kræver ingen forudsætninger eller viden at være med ud over nysgerrighed og åbenhed. Du behøver heller ikke at opleve vrede som problematisk for at deltage – alle kan være med – idet yoga, meditation og hypnose-øvelser healer og arbejder der, hvor du har behov for det. Du kan deltage og bruge weekenden som en helt almindelig yoga-weekend, der giver dig et åndehul i hverdagen. 

Du kan også ”tage retreatet” med dig hjem: 
Du kan fortsætte med øvelserne hjemme. De findes i Helenes bog ”Vrede - en mulighed for forandring”.

Yin yoga, Kundalini yoga og workshop:
Underviser Helene Lysekilde har specialiseret sig i indre ro og er kendt for sine konceptuelle rejser og retreats med dybde, som ud over yoga omhandler et tema eller koncept med fx supplerende workshops.

Hun holder meget af kombinationen af Kundalini og Yin yoga, som vi vil arbejde med på dette retreat. Kundalini yoga er energiyoga, som løfter og transformerer dig, mens Yin yoga er yoga, som giver dig mulighed for healing og restitution. Kundalini yoga har et traditionelt og mere spirituelt udtryk, mens Yin yogaen vil blive guidet, så den understøtter healing, omsorg og følelsesforløsning. Helene guider dig, så du kan tage hensyn til eventuelle skavanker og være tryg i processen. Helene er endvidere hypnose psykoterapeut med speciale i at arbejde med underbevidstheden og forløse eventuelle begrænsninger, så vi kan stråle, som de fantastiske væsener vi er. Til workshoppen inddrages elementer af coaching, forløsning via visualisering og hypnose

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: