1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Inner space - Outer space - 3 dages vinter retræte i Dronningmølle | 3. - 6. november 2022

Arrangør:MUNONNE - Yoga By Nature ved Cecilie Svendsen
Placering:Dronningmølle, Danmark
Fra:3/11/2022 kl. 12:00
Til:6/11/2022 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:251

Tag med yogalærer og yogaterapeut Cecilie Svendsen på 3 dages vinter retræte på Seeds of life i Dronningmølle. En forlænget weekend med yoga, lydhealing og bindevævsmassage.

Som vinteren lægger sig over de danske byer og marker, og vejret bliver koldt og blæsende, får vi brug for at vende blikket indad, gå i hi og lade op. Vi får brug for en stille tid, med nærvær og fokus på os selv, så vi kan samle kræfter og energi til når foråret kommer. På denne tid af året er det vigtigt at lytte til kroppen og nære sindet med alt det gode, som vinteren har at byde på.

Jeg har derfor sammensat et mini retræte, i smukke omgivelser på Seeds of life i Dronningmølle, hvor det handler om omsorg og velvære og om at styrke vores indre natur, med alt det som er nærende og godt for kroppen, sindet, sjælen og hjertet. Og mest af alt, det som kan styrke kærligheden til os selv.  Hensigten med retræten er at tilbyde et sikkert og kærligt rum, hvor du kan være dig selv og hvor der er plads til healing og transformation.

I løbet af vores 3 dage sammen, vil vi arbejde med Yogaens healende aspekter, samt de hjerteåbnende kvaliteter fra kakaoen, og den blide og forløsende bindevævsmassage, samt lydens healende vibrationer.
Tilsammen kan det bliver en rejse af dyb og healende transformation.

Der vil være op til to daglige yoga sessioner. Som vil være en lækker blanding af Yin og yang, og du kan deltage uanset om du er begynder eller øvet, da jeg tilrettelægger programmet efter deltagernes individuelle behov.

Vores morgen yoga sessioner vil være en blanding af en flydende yoga praksis med fokus på at åbne og smøre, led og styrke muskler og bindevæv og hvor vi  arbejder med åndedrættet, som en dybere del af vores praksis. Den anden del vil være med fokus på bindevæv og her bruger vi bolde til at løsne for bindevævet og massere muskler. Denne praksis er frigørende og kreativ og invitere til en dybere forståelse af og forbindelse til sindet, kroppen og sjælen.

Vores aften yoga session vil være Yin fokuseret og her glider vi dybere ned og arbejder på at give slip i de dybere lag af kroppens intelligens og de omkringliggende karmiske lag, som ellers fastholder os i dybere traumer og uhensigtsmæssige vaner. Du vil blive guidet til at frigøre dit åndedræt og give slip på stress og uro.

I løbet af de 3 dage vil der være en transformerende session med kakao og lydhealing. Kakaoen er en hjerteåbnende medicin med utrolig mange helbredende egenskaber og sammen med de healende vibrationer, vil din krops egne vibrationer blive guidet til at balancere sig selv og dermed frigøre traumer og blokeringer og i stedet skabe balance og healing. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger